BANIS verhuizers
in Almere
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Almere


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBANIS verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 BANIS verhuizers
Beemsterweg 23
1311XC Almere

tel: 036-5364114

Extra informatie

Wanneer u gaat verhuizen is de keuze van een goede verhuizer erg belangrijk. Met BANIS verhuizers uit Almere kiest u voor een erkend verhuisbedrijf waar betrouwbaarheid, kwaliteit en service al meer dan 100 jaar centraal staan. In het dorpscafé aan de Kerkstraat te Bussum verdiende voorvader BANIS verhuizers zijn brood. Zijn zoon Gerrit vond daar niet genoeg voldoening in en ging daarnaast spullen vervoeren voor klanten. In eerste instantie met de hondenkar en later met paard en wagen. Dit was de basis van het huidige BANIS Verhuizingen uit Almere. Jaap, de oudste zoon van Gerrit, nam het bedrijf over. Hij zette zijn tomeloze energie, creativiteit en technisch vernuft in om het verhuisbedrijf verder te ontwikkelen en oplossingen te bedenken voor nieuwe situaties. Zo bouwde Jaap containers van 20 m3 voor opslag, de voorlopers van de huidige gebruikte 20 foot zeecontainers. Hij bedacht en maakte zelf oplossingen voor het op de auto kunnen zetten van die 20 m3 containers en het intern verrijden ervan.

Specialiteit
  • Verhuizingen binnen Nederland
  • Verhuizingen Internationaal