De Haan verhuizers
in Alblasserdam
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Alblasserdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDe Haan verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


De Haan verhuizers
Edisonweg 18
2952AD Alblasserdam

tel: 078-6920333

Extra informatie

Verhuizingen geregeld door De Haan: zorgeloos en betaalbaar
Voor iedereen die zorgeloos wil verhuizen biedt De Haan verhuizers diverse verhuis services. Internationaal verhuizen naar het buitenland, het regelen van een project verhuizing, verhuizen binnen Nederland en inboedelopslag. Wij voeren verhuizingen uit voor particulieren, voor bedrijfsleven en overheden. Ook beschikken wij over faciliteiten voor archiefopslag en archiefbeheer.
Voor particulieren en bedrijven verzorgt De Haan nationale en internationale verhuizingen. Daarbij biedt het bedrijf ook voordelige opslagmogelijkheden. Bij ruimtegebrek of bij een overbruggingstijd tussen uw nieuwe en uw oude huis kunt u bij De Haan uw inboedel veilig en voordelig opslaan. Voor zakelijke klanten is een speciale afdeling facilitair ingericht, waar expat dienstverlening, projectverhuizingen, verhuismanagement of archiefbeheer beschikbaar is. Dit ruime totaalpakket maakt De Haan dé verhuizer in Nederland.

Top van Nederland
De Haan behoort sinds 1777 tot de top van de Nederlandse verhuisbranche. Het bedrijf beschikt over alle denkbare kwaliteitscertificaten voor zowel lokale verhuizingen als voor een internationale verhuizing binnen Europa of internationaal verhuizen overzee. De hoge kwaliteit in combinatie met de jarenlange ervaring van de vakkundige verhuizers en verhuiscoördinatoren betekent voor u een hele zorg minder bij uw aankomende verhuizing.

De Haan verzorgt niet alleen grote verhuizingen, maar ook kleinere verhuizingen, bijvoorbeeld naar het verzorgingstehuis of een tijdelijk onderkomen. Hierbij heeft u ook de mogelijkheid om bij snelle verkoop van uw huis gebruik te maken van tussentijdse inboedelopslag: veilig en geborgen. Voor al deze mogelijkheden en alles daar tussenin kunt u bij ons terecht. De Haan is niet voor niets een van de meest toonaangevende verhuisfirma’s van Nederland: wij verzorgen uw verhuizing van A tot Z.
De Haan. Vertrouwd sinds 1777

Bent u op zoek naar een betrouwbare internationale dienstverlener, dan bent u bij De Haan aan het juiste adres. De Haan biedt bedrijven, overheden en particuliere klanten een breed pallet diensten: van internationale en regionale inboedel- en projectverhuizingen tot diverse opslagmogelijkheden voor archief en boedels tot aan relocation services bij internationale verhuizingen.
Top van Nederland

De Haan behoort tot de top van de Nederlandse verhuisbranche met meerdere internationale vestigingen. De jarenlange ervaring in combinatie met alle denkbare kwaliteitscertificaten geeft u de zekerheid van een zorgeloze verhuizing. De Haan is onderdeel van het exclusieve Europese samenwerkingsverband van internationale verhuisbedrijven en relocation bedrijven: de one-group. In deze organisatie is per Europees land het sterkste verhuis- en relocation bedrijf vertegenwoordigd. Met een totale omzet van meer dan 100 miljoen zorgt deze krachtenbundeling ervoor dat De Haan altijd beschikt over gekwalificeerde en ervaren partners om internationaal elke dienstverlening te borgen.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Relocation
  • Opslag