Engelbertink verhuizers
in Almelo
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Almelo


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Engelbertink verhuizers
Kieftsbeeklaan 25
7607TA Almelo

tel: 0546-868016

Extra informatie

Particuliere Verhuizing
Verhuizen is een zware en tijdrovende bezigheid. Daarom zijn wij er om u te helpen. In onze vrachtwagen is alles aanwezig voor een complete verhuizing. Hierbij kunt u denken aan rolcontainers, dekens, steekkarren en dergelijke. Als u zelf uw inboedel in wilt pakken, krijgt u verhuisdozen van ons te leen.
Ook een verhuislift inschakelen behoort tot de mogelijkheden.

Wij verhuizen op basis van een uurtarief, zodat u zelf de kosten in de hand kunt houden. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld:
- Alles zelf te demonteren en te monteren
- Alles zelf in te pakken
- Alleen de grote dingen door ons te laten verhuizen

Zelf verhuizen ? Minder stress en meer tijd voor leuke dingen!
Natuurlijk kunt u de verhuizing, het inpakken van de verhuisdozen en zelfs het uitpakken van de verhuisdozen ook met een gerust hart aan ons overlaten. De keuze is geheel aan u. Wij verhuizen op de manier die u het prettigst vindt.

Erg handig voor uw verhuizing is onze checklist verhuizen.
Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons altijd bellen. Ook op zaterdag!

Verhuizen is een dure aangelegenheid. Gelukkig bieden wij u de kans te besparen op de verhuiskosten zonder de kennis van een professionele verhuizer kwijt te raken.De chauffeur rijdt in de vrachtwagen met alle benodigde verhuismaterialen. U hoeft alleen maar voor extra mankracht te zorgen. De chauffeur pakt de verhuiswagen in en assisteert waar nodig.
Wilt u meer informatie over onze diensten en prijzen, dan kunt u ons altijd bellen. Ook op zaterdag!

Uiteraard bieden wij ook een totaal service voor uw particuliere verhuizing of bedrijfsverhuizing.
Als u zakelijk gaat verhuizen verzorgen wij natuurlijk ook complete of gedeeltelijke bedrijfsverhuizingen. U kunt de gehele verhuizing aan ons overlaten of u kunt kosten besparen door uw eigen personeel in te zetten.

Bedrijfsverhuizingen vragen om specifieke kennis en een professionele aanpak. Verhuisbedrijf Engelbertink heeft ervaring in het uitvoeren van diverse bedrijfsverhuizingen.
Van elk project wordt een projectplanning gemaakt zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Verhuisbedrijf Engelbertink zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verkoopt. Er gaat zo min mogelijk kostbare werktijd van uw medewerkers verloren.

Van de interne verhuizing van enkele werkplekken tot een complete bedrijfsverhuizing, Verhuisbedrijf Engelbertink zorgt voor een perfecte uitvoering.
Bedrijven waar wij voor verhuizen zijn bijvoorbeeld:

◾Rabobank
◾TNT-Post
◾Gibo-Groep
Bel of mail ons en wij sturen iemand langs voor een gratis en vrijblijvende offerte.