Rensink verhuizers
in Almelo
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Almelo


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VRensink verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Rensink verhuizers
Plesmanweg 29
7602PD Almelo

tel: 0546-861861

Extra informatie

Een dynamisch familiebedrijf gefundeerd op kwaliteit, enthousiasme en betrouwbaarheid. De kernactiviteiten omvatten exceptioneel Transport, industriële montages en industriële verhuizingen. Rensink Almelo BV is succesvol binnen haar marktgebied door klantgerichte oplossingen en maatwerk te bieden.
Rensink is specialist in speciaal transport en turnkey fabrieks- en machineverhuizingen. In hoofdzaak geschieden onze werkzaamheden met eigen materieel en eigen mensen. Onze service en kwaliteit zijn hoogstaand en vormen de basis voor een uitstekende uitvoering.
In ons jaren lange bestaan is een enorme ervaring opgebouwd met alle mogelijke bedrijfsverhuizingen en transporten, in nagenoeg alle branches en takken van industrie. Verhuizingen en transporten die zoveel jaren beproefd en verbeterd zijn dat het nauwelijks nog beter kan. Met als direct gevolg dat u in de kortst mogelijke tijd geinstalleerd bent.

Groot of klein ?
Geen onnodige minuut extra wordt verspild zodat optimale efficiency van begin tot eind is gewaarborgd. Rensink beschikt over alle benodigde materiaal en know how om uw klus snel en vakkundig te klaren zoals geen ander dat kan. Met een vakkennis die tegen een achtergrond van meer dan een halve eeuw praktijkervaring van onschatbare waarde is. Al die kennis staat nu ter beschikking van uw onderneming. Groot of klein.

Er zijn nu zoveel transporten als er bedrijven zijn
Voor de meeste branches zijn speciale voorzieningen getroffen. Verhuizen is maatwerk en vereist een combinatie van flexibiliteit, vakmanschap en perfect op elkaar afgestemde mankracht en materieel. Dat is de vakmatige overtuiging van Rensink. Voor grote projecten of speciale voorzieningen kan Rensink haarfijn inspelen op uw specifieke eisen en instaan voor transport zonder risico's. Grondig, snel, veilig en zeker!