Mondial Kattenberg verhuizers
in Amersfoort
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Amersfoort


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMondial Kattenberg verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Mondial Kattenberg verhuizers
Stadsring 181
3817BA Amersfoort

tel: 033-4656775

Extra informatie

Flexibel, enthousiast, ambitieus en een scherp oog voor kwaliteit zijn eigen-schappen die u misschien niet direct associeert met een 100-jarige. Toch passen deze kwalificaties bij Mondial Kattenberg verhuizers. Van paard en wagen in 1904 tot multifunctionele logistieke dienstverlener in 2004. De afgelopen 100 jaar is er veel veranderd bij Kattenberg Verhuizingen maar de doelstelling bleef hetzelfde: vertrouwen winnen door kwaliteit te leveren.
Mondial Kattenberg verhuizers te Amersfoort heeft het predikaat Erkende Verhuizer. Dit predikaat staat voor een overzichtelijke (vrijblijvende) prijsopgaaf voor al uw verhuizingen: locaal, nationaal en internationaal. Zowel particulier als project.
Vol trots voeren we per 1 juli 2004 ook het predikaat: Bij Koninklijke Beschikking “Hofleverancier”.
Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor Kattenberg Verhuizingen: een Erkende Verhuizer die lid is van een goed samenwerkingsverband, werkt volgens ISO 9001 eisen en een koninklijke onderscheiding draagt.