Apeldoorns Verhuisbedrijf Witteveen BV
in Apeldoorn
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Apeldoorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VApeldoorns Verhuisbedrijf Witteveen BV
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Apeldoorns Verhuisbedrijf Witteveen BV
Prinsenweide 2/B
7317BB Apeldoorn

tel: 055-5786211

Extra informatie

Apeldoorns Verhuisbedrijf Witteveen BV is sedert 1959 een "Erkend" verhuisbedrijf en een begrip in Apeldoorn en omgeving. Naast de gewone verhuisservice die iedereen wel kent, het verhuizen van uw inboedel van A naar B, biedt Apeldoorns Verhuisbedrijf Witteveen BV diensten aan die niet bij iedereen bekend zijn.
Zo beschikken wij over een grote verwarmde opslagruimte, om uw inboedel voor kortere of langere tijd in op te slaan. Ook dragen wij de zorg voor de projectverhuizing van uw bedrijf. Niet voor niets is Apeldoorns Verhuisbedrijf Witteveen BV al ruim 40 jaar DE ERKENDE VERHUIZER in uw regio. Als u uw bedrijf gaat verhuizen moet dat natuurlijk zo snel en soepel mogelijk verlopen, want elk uur dat uw medewerkers niet op hun plek zitten of niet te bereiken zijn kost geld. Intern? Intern? zult u zeggen dat kunnen wij zelf wel. Maar houdt u er wel rekening mee dat uw personeel die hiervoor niet opgeleid en uitgerust is. Wanneer een medewerker tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt wordt, doordat hij of zij werk (dragen, tillen e.d.) heeft moeten verrichten dat ongewoon is, dit aanzienlijk meer geld gaat kosten dan het inschakelen van een ERKENDE VERHUIZER. Witteveen brengt u thuis, wereldwijd. Verhuizen naar het buitenland is een nog grotere stap, emotioneel en fysiek gezien. De een verhuist naar het grote avontuur in Australie, de ander verhuist voor het werk naar Engeland en weer een derde gaat rentenieren in zijn vakantiehuis in Frankrijk. Uw inboedel zit er bij ons warmpjes bij In sommige gevallen kan een opslagplaats uitkomst bieden. Denkt u aan het volgende: u krijgt een nieuwe parketvloer. Of elke andere reden.

Specialiteit
  • Verhuizingen binnen/buitenland
  • Particulier en bedrijven
  • Projectverplaatsing in- extern meubeltransport
  • Piano/vleugel vervoer
  • Kunst en antiek vervoer
  • Inboedelopslag
  • Verwarmd overzeeverpakkingen
  • Liften van goederen (t/m 4e)
  • Verkoop verpakkingsmateriaal