Staal-Hartgers verhuizers
in Apeldoorn
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Apeldoorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VStaal-Hartgers verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Staal-Hartgers verhuizers
1e Wormenseweg 88/A
7331DJ Apeldoorn

tel: 055-5331556

Extra informatie

Bedrijfs-, project- en scholenverhuizingen zijn bij Staal-Hartgers verhuizers uit Apeldoorn in vertrouwde handen. U kunt op elke dag van de week bij ons terecht, en bij uitzondering ook in het weekend. Dit brengen wij in stand door zeer hoge eisen te stellen aan nauwkeurigheid, efficientie en snelheid. Zo brengen wij vooraf een bezoek aan de huidige locatie. Op die manier zijn wij in staat te beoordelen hoe wij de ruimte daar op de best mogelijke manier kunnen indelen. Uw administratie wordt op code in- en uitgepakt, zodat uw werknemers na de verhuizing hun werk probleemloos op weten te pakken. Bovendien demonteren en monteren wij uw meubels op vakkundige wijze. Opslag van pallets, transport en overslag

Specialiteit

•Particuliere verhuizingen •Piano/kunst-vervoer
•Opslag van inboedels
•Bedrijfs/Project-verhuizingen
•Archiefopslag