Verhuizers in Assen
Selecteer een verhuizer
Verhuizers
<<=Terug naar provincie Drenthe


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Overzicht Verhuizers in Assen

Nieuwenhuis verhuizers
A.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen

tel: 0592 - 344434

Extra informatie verhuizer:
........ oudsher is Nieuwenhuis verhuizers uit Assen, opgericht in 1979, een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen. Tegenwoordig kunnen klanten echter ook voor een project-, zorg- of kantoorverhuizing terecht bij ons verhuisbedrijf. Wij hebben hier - door de uitvoering van grote en aansprekende projecten veel ervaring.......
TEAM Allied verhuizers
Winkler Prinsstraat 24
9403AZ Assen

tel: 0592-343676

Extra informatie verhuizer:
TEAM Allied verhuizers is gevestigd in Assen
Koops verhuizers
A.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen

tel: 0598-617547

Extra informatie verhuizer:
Een gedegen en goed verhuisadvies vraagt om kennis en ervaring. Koops Verhuizingen uit Veendam heeft reeds 20 jaar ervaring en helpt u graag om goed en snel te verhuizen. Ons moderne verhuisbedrijf met zeer goede en gediplomeerde verhuizers zorgt voor een plezierige verhuisdag. Onze tarieven zijn zeer aantrekkelijk. Vraag gratis een offerte aan !


Verhuizers die ook in Assen actief zijn

Kregel Norg verhuizers
Asserstraat 46
9331JD Norg

tel: 0592-612262

Extra informatie verhuizer:
Kregel Norg verhuizers is een betrouwbaar verhuisbedrijf gevestigd sinds 1929 in Norg, en is al meer dan 80 jaar een vertrouwd adres, en een begrip in de regio en ver daarbuit........nisatie voor erkende verhuizers Tevens verzorgen wij Piano en vleugelvervoer We bieden veel mogelijkheden, en hanteren gunstige tarieven waaraan u zich niet kunt vertill........


Plaatsen in omgeving van Assen

Norg (1 verhuizer)Bent u een verhuizer uit Assen of elders en wilt u uw verhuizers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Assen staan momenteel 3 verhuizers vermeld.