Koops verhuizers
in Assen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Assen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKoops verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Koops verhuizers
A.H.G. Fokkerstraat 26a
9403 AP Assen

tel: 0598-617547

Extra informatie

Hét verhuisbedrijf dat met u mee denkt!
Verhuizen is een drukke periode in uw leven
U gaat verhuizen. Dat is altijd een drukke aangelegenheid. U moet veel regelen in korte tijd. Daarom kan een verhuisbedrijf van de Koops verhuizers u in deze drukke tijd verlichten. Wij hebben voor elke verhuizing een passende oplossing, een aantal voorbeelden:

•uw totale inboedel verhuizen en alle aan ons toevertrouwen
•verhuisauto met twee verhuizers inhuren en zelf met vrienden meehelpen
•alleen de moeilijke en grote stukken verhuizen
•via onze verwarmde en beveiligde loods verhuizen
•naar Scandinavië verhuizen goedkoop of full service
Wat vinden wij het belangrijkste bij verhuizingen?

Uw spullen natuurlijk! Het klinkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Al uw spullen moeten van A naar B, dat is een hele onderneming. Maar door alleen gebruik te maken van de beste beschermingsmatarialen, uitstekende verhuisdozen en sterkste en deskundige verhuizers weten wij al meer dan 20 jaar te groeien. Dit komt door de vele positieve reactie van onze klanten en daaruit ontstane mond-tot-mondreclame!
Hoe gaan wij te werk als verhuisbedrijf?

De Koops verhuizers is een overkoepelende organisatie van verschillende verhuisbedrijven in de provincies Groningen en Drenthe. De afgelopen jaren zijn verschillende verhuisbedrijven samen gegaan met de Koops verhuizers. Hierdoor zijn er verschillende verhuisbedrijven in diverse plaatsen die een breed aanbod en expertise hebben om uw verhuizing goed en degelijk uit te voeren. Bekijk direct het werkgebied
Dit betekent voor u: samen kijken we welk bedrijf het beste past bij uw situatie. Lees meer over onze werkwijze of bekijk hier of onderaan de pagina de verschillende bedrijven.

Kortom: de Koops verhuizers is hét adres voor al uw verhuizingen. Onze 20 jaar verhuiservaring zetten we graag voor u in!
Over de Koops verhuizers

De Koops verhuizers is ontstaan uit een aantal verhuisbedrijven die intensief samenwerken. De verhuisbedrijven zijn: Koops Verhuizingen, Nieuwenhuis Verhuizingen, Hekman Verhuizers en Verpakkers, Blanken Verhuizingen en Verhuisbedrijf Moorlag.
Samenwerking

De invloeden van deze bedrijven zijn goed merkbaar. Ieder bedrijf heeft ervoor gezorgd dat de Koops verhuizers zeer goede verhuizers en verhuistechnieken onder één dak heeft. De Koops verhuizers vindt het ook erg belangrijk dat een verhuizing goed uitgevoerd wordt, hierdoor heeft de klant een goed begin in zijn nieuwe huis of bedrijfspand.
Vestigingen

Met vestigingen in Groningen, Assen, Emmen, Veendam, Middelstum en Eelde hebben we een goede geografische spreiding in de provincies Groningen en Drenthe. Verhuizen doen we over de hele wereld. Of het nu Scandinavië of Canada is of u gaat lokaal in Groningen verhuizen voor iedere verhuizing hebben wij een passende oplossing.
het verhuisteamDeskundig en betrouwbaar

De Koops verhuizers is aangesloten bij; TLN (Transport en Logistiek Nederland), Erkende Verhuizers en Euromovers.
Dus u bent verzekerd van goede algemene voorwaarden met deskundig en goed opgeleid personeel. Wij hebben een middelgrote organisatie met 25 vaste medewerkers.
Verhuizen voor niemand is het een hobby, echter de Koops Verhuisploeg maakt er een leuke dag van!

Werkgebied van de Koops verhuizers
Waar wij werken? In de hele wereld..

..maar we werken vanuit een aantal strategische plaatsen in Noord Nederland. Op die manier zijn we altijd snel bij uw huidige woonplaats.
Onze verhuisbedrijven werken vanuit de volgende regio's:

Verhuizen in de omgeving Winschoten, Stadskanaal en Veendam
Voor verhuizingen in Winschoten, Stadskanaal en Veendam en de omgeving kunt u terecht bij Nieuwenhuis verhuizingen. Nieuwenhuis Verhuizingen bestaat al sinds 1979 en is een specialist op het gebied van particuliere verhuizingen, maar ook voor het verhuizen van u bedrijf zit uw Nieuwenhuis goed.

Verhuizen in de omgeving Emmen, Coevorden, Hoogeveen
Wilt u vanuit de omgeving Emmen, Coevorden of Hoogeveen verhuizen? Dan kiest u voor Blanken. Verhuisbedrijf Blanken is de goedkoopste verhuizer van Drenthe..

Verhuizen in de omgeving Groningen Airport (Eelde) Assen en Emmen
Verhuist u vanuit de omgeving Eelde, Assen of Emmen, dan komt u terecht bij Koops Verhuizingen. Koops heeft zeer aantrekkelijke tarieven en daarnaast veel ervaring, waardoor de kwaliteit altijd hoog ligt.

Verhuizen in de omgeving Groningen, Middelstum en Delfzijl
Particulieren of bedrijven in de omgeving van Groningen, Middelstum en Delfzijl verhuizen met verhuisbedrijf Moorlag. Moorlag is een bekend verhuisbedrijf met al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van vele soorten verhuizingen. Persoonlijke aandacht, gediplomeerd personeel en een uitstekende begeleiding zijn de belangrijkste kenmerken.

Inboedel kunt u opslaan:
Om u zo volledig mogelijk van dienst te kunnen zijn kunt u bij ons uw Inboedel opslaan in Assen bij de selfstorage Boedelhotel Plexat , het selfstorage-bedrijf biedt u veilige en flexibele oplossing voor uw ruimtegebrek. Tevens kunt u ook middels de traditionele verhuisopslag terecht bij de Koops verhuizers.

De rest van de wereld..
Wilt u vanuit Noord Nederland verhuizen naar een plekje ergens op de wereld? Wij verhuizen mensen en bedrijven naar alle uithoeken in de wereld. Vraag ons om advies.

Specialiteit
  • Verhuis- en meubeltransportbedrijf
  • Nationaal en internationaal
  • Alleen gediplomeerde verhuizers in dienst
  • Verhuur menskracht en materieel aan zelfverhuizers
  • Inboedelopslag
  • Verhuiswinkel: alles ogv verhuizingen zoals verpakkingen, tape, steekwagens, dekens, etc