Steven vd Ham verhuizers
in Bemmel
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Bemmel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSteven vd Ham verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Steven vd Ham verhuizers
Nijverheidstraat 63
6681 LN Bemmel

tel: 026-4430310

Extra informatie

Steven vd Ham verhuizers uit Velp, een naam die staat voor vriendelijk en vakkundig verhuizen in binnen- en buitenland, projectverplaatsingen, kantoorverhuizingen en een geconditioneerde bergplaats voor inboedels. Sinds de start van ons bedrijf, meer dan zestig jaar geleden, is het verhuizersvak sterk veranderd. Maar als verhuizer blijven wij vol aandacht voor de wensen van onze klanten bij de verplaatsing van hun kostbare boedel. Met als drijfveer het grote vertrouwen dat in ons gesteld wordt. Onze lange ervaring en gedegen aanpak staan garant voor een hoge kwaliteit. Kwaliteit die bovendien ook nog eens gegarandeerd wordt door het kwaliteitsmerk "Erkende Verhuizers". De bij die organisatie aangesloten verhuisbedrijven moeten aan strenge eisen voldoen. Ons hecht en gemotiveerd team verhuizers staat borg voor klassewerk tegen een faire prijs. Redenen voor meerdere, gerenommeerde organisaties om al meer dan 60 jaar met Steven vd Ham verhuizers uit Velp te werken.

Specialiteit
  • Projectverplaatsingen
  • Kantoorverhuizingen
  • Internationaal
  • Opslag