Verhuisgoedkoper.nl
in Bergeyk
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Bergeyk


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisgoedkoper.nl
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Verhuisgoedkoper.nl
Koningsvogel 4
5571 MP Bergeyk

tel: 0497 844664

Extra informatie

Verhuisgoedkoper.nl uit Bergeyk is de website van de Samenwerkende verhuizers. Het verhuisbedrijf uit uw eigen regio dat kwaliteit en betaalbaarheid voorop heeft staan. Wij werken uitsluitend met professionele, ervaren verhuismedewerkers die uw verhuizing altijd tot in de puntjes verzorgen. Verhuisgoedkoper.nl is dé manier om goedkoop te verhuizen met professionele verhuizers.
Onze verhuizers kunnen vrijwel iedere verhuizing verzorgen. Een totale verhuisservice waarbij we alles voor u inpakken en (de)monteren is mogelijk maar ook goedkoop verhuizen met de hulp van slechts 1 of 2 verhuizers en een verhuisauto. U bepaalt uiteindelijk zelf hoe u uw verhuizing wilt laten verzorgen. Al adviseren wij u hierin natuurlijk graag. U kunt bij de Samenwerkende verhuizers terecht voor particuliere- bedrijfs- en internationale verhuizingen.
Bespreek uw wensen eerst met een van onze verhuismedewerkers. Zij hebben een antwoord op al uw vragen en voorzien u van deskundig advies. Door middel van enkele gerichte vragen kunnen ze u direct telefonisch een indicatie van uw verhuiskosten geven. Ook kunt u vrijblijvend een afspraak maken voor het bezichtigen van uw woning. Wij kunnen dan een vaste prijsafspraak maken voor het verzorgen van uw verhuizing.

Wij zijn u graag van dienst!