Donco verhuizers
in Berkel en Rodenrijs
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Berkel en Rodenrijs


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VDonco verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Donco verhuizers
Kerkstraat 19/A
2651CD Berkel en Rodenrijs

tel: 06-13220220

Extra informatie

Donco verhuizers te Berkel en Rodenrijs werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s kunnen wij verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen e.d. meenemen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd.
Welkom bij Donco verhuizers
Donco verhuizers neemt graag de zorgen rondom uw verhuizing uit handen.
Donco verhuizers is gevestigd in Bergschenhoek maar helpt u graag bij verhuizingen door heel Nederland. Wij verzorgen het inpakken, vervoer en uitpakken van uw te verhuizen materialen. Tevens zijn wij naast transport ook gespecialiseerd in interne verhuizingen en (de)montage van meubilair.

Vakkundig en verzekerd
Donco verhuizers werkt uitsluitend met vaste, gediplomeerde medewerkers, die de nodige vakkundige ervaring hebben. Bovendien staan de meest moderne voorzieningen tot onze beschikking. In onze verhuisauto’s kunnen wij verhuisliften, rolcontainers, garderobekasten en schilderijdozen e.d. meenemen. Uw inboedel is tijdens de verhuizing natuurlijk verzekerd.

Interne verhuizingen
Reorganisaties en herstructurering van bepaalde bedrijfs- processen gaan vaak gepaard met interne verschuivingen en verplaatsingen van diverse divisies of afdelingen binnen uw bedrijf.

Donco verhuizers streeft ernaar om de verschillende afdelingen en/of divisies zoveel mogelijk zonder verlies van productiviteit over te plaatsen. Het uitgangspunt hierbij is dat geplande schema's en budgetten nauwkeurig begeleid en zoveel mogelijk gehaald worden.
Voor zowel grote- als kleine interne verhuizingen kunt u bij Donco verhuizers terrecht.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Interne verhuizingen
  • (De)montage meubilair