Verhuizers in Biddinghuizen
Selecteer een verhuizer
Verhuizers
<<=Terug naar provincie Flevoland


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Overzicht Verhuizers in Biddinghuizen

Keijl Flevo Holland verhuizers
Noorderbaan 83 - 87
8256 PP Biddinghuizen

tel: (0)321 333333

Extra informatie verhuizer:
Keijl Flevo Holland verhuizers in Biddinghuizen is sterk in het verhuizen van inboedels. Door onze ruime ervaring en een vast team enthousiaste verhuizers maken wij van uw verhuizing zelfs een heel plezierige dag. Inpakken van inventaris en demonteren en weer monteren van meubilair behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij leveren gratis verpakkingsmateriaal aan onze klanten. Vraag vrijblijvend onze offerte voor uw verhuizing.


Verhuizers die ook in Biddinghuizen actief zijn

Mondial Zoer verhuizers
Botter 3923
8243KA Lelystad

tel: (0)320 - 258733

Extra informatie verhuizer:
........ Zoer verhuizers uit Lelystad is aangesloten bij Mondial Movers, een moderne organisatie van erkende verhuisbedrijven verspreid over heel Nederland. Alle bedrijven zijn regionaal goed bekend staande, professioneel geleide familiebedrijven. De mondial movers hebben het voordeel van het samenwerken in een grotere en goed gestroomlijnde.......
IJzerman Kampen verhuizers
Betonstraat 23
8263BL Kampen

tel: 038-3313759

Extra informatie verhuizer:
Als Internationaal Transport- en Verhuisbedrijf kennen wij naast de gebruikelijke verhuisdiensten en de opslag van boedels een aantal eigenzinnige specialismen.Wij noemen hier het vervoeren van historische bouwmaterialen (zandstenen en marmeren schouwen, ligbaden, plavuizen) en het afleveren en monteren van meubels en slaapkamers.
J Dijkman verhuizers
Lancasterdreef 108
8251TJ Dronten

Extra informatie verhuizer:
Gaat u verhuizen? Dan bent u bij J Dijkman verhuizers uit Dronten aan het goede adres! Joris Dijkman verzorgt voor u: - Verhuizen in- of vanaf dronten - Verhuizen naar dronten - Bedrijfs- & archief verhuizing in dronten - Archiefvernietiging in dronten - Machine transport / verhuizing in dronten En u weet het: Snel als het moet - want goedkoop verhuizen met een goede kwaliteit hoeft niet duur te zijn!
R de Vries verhuizers
Jol 2633
8243GT Lelystad

tel: 0320-250074
Visser Moving verhuizers
Lus 8
8281NS Genemuiden

tel: 038-3857979

Extra informatie verhuizer:
........ Moving verhuizers te Genemuiden Visser Moving verhuizers uit Genemuiden is een landelijk opererend bedrijf die zich bezig houdt met het ontruimen en renoveren van woningen. Het ontruimen van een woning kan verschillende oorzaken hebben. Hierbij kunt u denken aan het overlijden van een familielid, een faillissement, of wanneer een.......


Plaatsen in omgeving van Biddinghuizen

Dronten (1 verhuizer)Bent u een verhuizer uit Biddinghuizen of elders en wilt u uw verhuizers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Biddinghuizen staat momenteel 1 verhuizer vermeld.