Stoof verhuizers
in Breda
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Breda


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VStoof verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Stoof verhuizers
Spinveld 12
4815HS Breda

tel: 076-5224100

Extra informatie

De beste verhuisbedrijven van Nederland
Top Movers is een samenwerkingsverband van vooraanstaande, Erkende Verhuizers en is in ieder deel van Nederland vertegenwoordigd. Elke aangesloten partner levert kwaliteit en zorgt voor de beste dienstverlening. Meer dan 500 goed opgeleide medewerkers brengen die kwaliteit dagelijks in de praktijk en zorgen ervoor dat verhuizingen van particulieren en bedrijven, overheden, scholen en zorginstellingen op rolletjes verlopen. Wij houden nauwlettend in de gaten of onze dienstverlening naar uw wens wordt uitgevoerd. Uw kritiek en verbeterpunten zijn de basis voor onze toekomstvisie. Daarmee streven wij naar de best mogelijke dienstverlening.
Top Movers verhuist u van uw oude naar uw nieuwe huis

Zorgeloos van uw oude naar uw nieuwe huis verhuizen doet u met Top Movers. U kunt rekenen op vakbekwame mensen die u van begin tot eind met de verhuizing helpen. Spullen worden geïnventariseerd en op een nette en overzichtelijke manier ingepakt en overgebracht. Op die manier houd u het overzicht en weet u precies waar u wat kunt vinden. Aangekomen bij het nieuwe huis, zijn er vaak nog veel kleine klussen die moeten gebeuren. Onze handyman service biedt hier uitkomst. Dit is een van de vele diensten die Top Movers tot een allround verhuisbedrijf maakt, want naast verhuizen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld opslag van uw spullen en het kopen en huren van verhuismateriaal.
Top Movers verhuist bedrijven

Met Top Movers laat u zich ook verplaatsen naar uw nieuwe bedrijfspand. Wij maken iedere bedrijfsverplaatsing mogelijk, of het nu gaat om verhuizingen van zorg- of onderwijsinstellingen of kantoorverhuizingen. Een op maat samengesteld team van verhuisspecialisten begeleidt de verhuizing van begin tot eind. Dat begint bij het in kaart brengen van de totale inboedel en eindigt als alle bekabeling in het nieuwe pand netjes is weggewerkt en het laatste schilderij recht hangt.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Top Movers houdt zich tijdens de gehele bedrijfsvoering bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dat ziet u terug in ons bedrijfsbeleid, onze medewerkers en de keuze voor materialen. Niet voor niets zijn wij het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat een zero-emissie verhuiswagen inzet voor de verhuizingen.
Kwaliteit volgens u

Streeft u naar de hoogste kwaliteit? Wij wel! Daarom houdt Top Movers bij iedere klant in de gaten welke wensen en behoeften er zijn, maar ook of onze dienstverlening naar tevredenheid verloopt. Via onderlinge benchmarks bij onze samenwerkende verhuisbedrijven en het meten van prestaties bij onze klanten, houden wij goed in de gaten of alles naar wens verloopt. Om dit zo objectief mogelijk te meten worden de klanttevredenheidsonderzoeken uitgevoerd door een extern bureau. De uitkomsten van deze onderzoeken vormen de basis voor onze toekomstvisie. Met andere woorden: welke zaken worden door u hoog gewaardeerd en welke diensten verdienen volgens u verbetering.
Continu kwaliteit

Als klant wilt u tevreden zijn over de kwaliteit van alle diensten die geleverd worden. Daarom toetsen wij de klanttevredenheid niet alleen achteraf, maar zijn wij het gehele proces alert om u over alle diensten zo tevreden mogelijk te houden. Mochten wij ergens tegenaan lopen, dan zorgt Top Movers ervoor dat het knelpunt snel wordt opgespoord en er snel en eenvoudig een oplossing volgt.
Kwaliteit van een Erkende Verhuizer

Maar hoe weet u zeker dat Top Movers de veelbelovende kwaliteit levert? Dat is mede af te leiden aan het verkregen keurmerk van Erkende Verhuizer. Het is voor ons, maar ook voor u een bevestiging voor het leveren van kwaliteit en zekerheid.
Kwaliteit van het milieu

Top Movers is ook maatschappelijk betrokken als het op de kwaliteit van het milieu aankomt. Wij voldoen niet voor niets aan de ISO-14001 norm. Dit internationale certificaat wordt alleen uitgereikt aan bedrijven die bewust zijn van de gevolgen van hun werkzaamheden voor het milieu. Top Movers treft maatregelen om de belasting van het milieu zo laag mogelijk te houden. Dat doen we door een laag energieverbruik van onze gebouwen te realiseren en het aan- en afrijden van onze wagens te beperken. Ook zijn wij innovatief als het op ons milieubeleid aankomt. Top Movers is namelijk het eerste verhuisbedrijf in Nederland dat een zero-emissie verhuiswagen inzet.

Specialiteit
  • PARTICULIEREN
  • INTERNATIONAAL
  • INBOEDELOPSLAG
  • PROJECT- EN KANTOORVERHUIZINGEN
  • ARCHIEFBEHEER