Caljouw Rademaker verhuizers
in Burgh haamstede
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Burgh haamstede


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VCaljouw Rademaker verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Caljouw Rademaker verhuizers
De Roterij 17
4328 BB Burgh haamstede

tel: 0111-650165

Extra informatie

Caljouw Rademaker verhuizers is gevestigd in Middelburg (hoofdkantoor), Goes, Burgh-Haamstede en Terneuzen, maar verzorgd verhuizingen over de hele wereld. Of u nu naar de overkant van de straat verhuist of naar Dubai. Het kan allemaal. Bij plaatselijke verhuizingen zal gebruik worden gemaakt van onze luchtgeveerde, moderne verhuiswagens voorzien van een laadklep. Al uw bezittingen worden goed verpakt in de verhuiswagen gezet en op een veilige manier vervoerd.
Bij verschepingen is de inboedel tijdelijk aan direct toezicht ontrokken en daarom is de verpakking heel belangrijk. Wij staan ervoor garant dat uw goederen, ook in het buitenland, veilig op de plaats van bestemming komen. Omwille van de reisafstanden en de douaneformaliteiten bereiden wij alles goed voor, zodat u bij aankomst in het buitenland niet voor verassingen komt te staan.

Caljouw Rademaker verhuizers uit Burgh haamstede is in 1886 met paard en wagen begonnen. Inmiddels hebben moderne middelen, zoals luchtgeveerde verhuiswagen met laadklep, verhuisliften en andere hulpmaterialen hun intrede gedaan. Ze maken het voor ons mogelijk uw bezittingen gedurende het hele proces zorgvuldig te behandelen en onder de juiste omstandigheden te bewaren.
Niet alleen onze uitrusting is up-to-date, ook al onze medewerkers zijn gediplomeerd. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw verhuizing door deskundige mensen geregeld wordt. Was het in 1886 Caljouw die het verhuisbedrijf oprichtte en later samenging met
Caljouw Rademaker verhuizers uit Burgh haamstede, sinds 1999 zijn Yvonne Harthoorn en Ankie Meijer de trotse eigenaren van het bedrijf. Ondertussen is het wagenpark en het aantal medewerkers uitgebreid. Een fantastisch team van collegiale mensen die op elkaar zijn ingespeeld. Dat iedereen het naar zijn zin heeft, blijkt wel uit het feit dat er weinig verloop is.