Varwijk verhuizers
in Dedemsvaart
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Dedemsvaart


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVarwijk verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Varwijk verhuizers
Hoofdvaart 31
7701JE Dedemsvaart

tel: 0523-613131

Extra informatie

Ons bedrijf
Varwijk verhuizers is gevestigd in een markant pand aan de Dedemsvaartse vaart. In onze winkel van 1500 m2 vindt u een uitgebreid aanbod van meubelen, stoffering en accessoires voor de inrichting van uw woon- en slaapkamer. Alle stijlen zijn in de winkel vertegenwoordigd: modern, romantisch en klassiek.
Maar Varwijk verhuizers is meer dan een interieurwinkel. Eigen transport, plaatsing en montage, stoffering van woonhuis en bedrijfspanden, particuliere en bedrijfsverhuizingen vormen ook onderdeel van de dienstverlening.

Medewerkers
Varwijk vindt het belangrijk een vaste contactpersoon voor u te hebben. Dat betekent dat u van de eerste oriëntatie tot de uiteindelijke levering van de goederen of diensten door dezelfde medewerker geholpen wordt: korte lijnen, snel schakelen, duidelijke service.

Een professioneel team van medewerkers werkt dagelijks in onze winkel. Varwijk heeft daarnaast haar eigen ervaren stoffeerders en verhuizers in dienst.

Geschiedenis
In 1834 werd het bedrijf opgericht door G.H. Varwijk (1812), als molenaarsbedrijf. Het meel dat werd gefabriceerd, werd met de eigen bakfiets vervoerd naar de afnemers. In 1942 werden de wieken en de as van molen “De Hoop” verwijderd. Van het hout dat afkomstig was van de molen werden meubelen gefabriceerd en er werd begonnen met een nieuwe branche: het maken en verkopen van meubelen.

In de decennia die volgden ging het meubelbedrijf over van vader op zoon en werd het aanbod steeds verder uitgebreid en continu aangepast aan de tijd. Ook het pand, dat sinds 1965 Varwijk huisvest, werd gemoderniseerd, maar als u goed kijkt, kunt u op bepaalde plaatsen nog steeds oorspronkelijke details terugzien.
Advies

Voor een persoonlijk kleur- en interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek waarin wij uw woonwensen rustig kunnen doornemen. Wij ontvangen u graag in onze winkel, waar u bovendien onder het genot van een kopje koffie de inspirerende woonboeken en woonbladen kunt doorkijken, of we kunnen een afspraak bij u thuis maken.
Varwijk Wonen-Slapen maakt gebruik van het 3D-tekenprogramma Navigram.

Adviesdag
Enkele malen per jaar organiseert Varwijk Wonen-Slapen een Styling Adviesdag. Tijdens deze adviesdag krijgt u een individueel advies van een stylist of interieurarchitect, waarbij u al uw persoonlijke interieurwensen kenbaar kunt maken. Meer informatie vindt u hier.

Houd deze website in de gaten voor de data van de adviesdagen. Of volg ons op Facebook zodat u de eerstvolgende adviesdag niet mist!
Varwijk Verhuizen: Erkend Verhuisbedrijf

Als u gaat verhuizen, dan breekt er een hectische periode aan. Er komt veel regelwerk op u af, en ondertussen gaat uw gewone leven ook nog door.
Het professionele verhuisteam van Varwijk Verhuizen verzorgt uw volledige verhuizing, van inpakken, demonteren, laden en lossen tot en met montage en uitpakken. Maar u kunt er ook voor kiezen een gedeelte van de verhuizing zelf uit te voeren en Varwijk Verhuizen op onderdelen in te schakelen.

Wij overleggen graag met u wat voor u de beste oplossing is en adviseren u in de voorbereiding en planning van de verhuizing.
Inboedel- en bedrijfsopslag

Gaat u verhuizen naar een tijdelijke woning en weet u niet waar u met een deel van uw inboedel naar toe moet? Gaat u verbouwen en heeft u zelf niet voldoende ruimte om uw meubels veilig en beschermd op te slaan? Dan hebben wij ook daar een oplossing voor!
Het is mogelijk om een deel van uw inboedel, voor bepaalde of onbepaalde tijd, bij Varwijk op te slaan. De inboedel wordt in verrijdbare rolcontainers opgeslagen in onze droge, verwarmde en goed beveiligde opslagruimte. Ook aan ongediertebestrijding wordt gedacht.

Tegen de tijd dat uw verbouwing is afgerond of uw nieuwe adres bekend is, is één telefoontje genoeg om uw eigendommen naar uw nieuwe adres te verhuizen.
Informeer bij uw inboedelverzekeraar hoe het met de dekking zit van uw opgeslagen goederen. Varwijk Verhuizen kan, indien u dat wenst, een aanvullende verzekering voor u afsluiten. Zo weet u zeker dat uw spullen, ook al staan ze niet in uw eigen huis, toch goed verzekerd zijn.

Internationaal verhuizen

Naast verhuizingen binnen Nederland voert Varwijk Verhuizingen ook verhuizingen in, naar en vanuit het buitenland uit.
Varwijk is gespecialiseerd in verhuizingen binnen Europa. Van het begin tot de uiteindelijke bestemming. Uw inboedel wordt met zorg verpakt zodat wij gedurende het gehele traject de veiligheid van uw inboedel kunnen garanderen.

Handyman
U wilt hulp voor de klussen in- en om het huis?

De Varwijk-handyman verzorgt de afronding van uw verhuizing en voert klusjes uit.
Enkele voorbeelden:

•De- en monteren van kasten
•Installeren van audio- en videoapparatuur
•Wegwerken van bekabeling
•Aansluiten van elektronische apparaten en witgoed
•Ophangen van lampen, schilderijen, gordijnrails
•Plintjes zetten
•Werkzaamheden voor het beter verkoopbaar maken van de woning
•Tuin bijwerken
•Witten/sauzen/behangen
•Kleine reparaties en herstelwerkzaamheden verrichten
•Aansluiten en plaatsen van waterbedden
Garantiecertificaat

Als u Varwijk Verhuizen inschakelt voor uw verhuizing binnen Nederland, dan is automatisch het Garantiecertificaat van toepassing op uw verhuizing.
Dit certificaat biedt u de uitermate belangrijke garanties dat:

•Er voor uw inboedel een uitgebreide verhuisverzekering is afgesloten
•U een beroep kunt doen op de Verhuisgarantie
•Uw aanbetaling tot 25% van de overeengekomen verhuisprijs is gegarandeerd (met een maximum van Euro 1.000).
Niemand anders dan de Erkende Verhuizer biedt u deze garanties. U moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om van deze garanties gebruik te kunnen maken. Varwijk Verhuizen vertelt u er graag alles over.

Specialiteit
  • Tapijt
  • Parket
  • Laminaat
  • Zonwering
  • Gordijnstoffen
  • Meubels stofferen
  • Kasten matrassen