Sars verhuizers
in Den Bosch
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Den Bosch


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VSars verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Sars verhuizers
Graaf van Solmsweg 38
5222BP Den Bosch

tel: 073-6211648

Extra informatie

U gaat uw huidige woning verkopen, of heeft deze reeds verkocht. Naar alle waarschijnlijkheid zoekt u, of heeft u, met zorg een nieuwe woning gezocht. Maar aan uw verhuizing zal ook de nodige zorg besteed moeten worden. Alleen een Erkende Verhuisbedrijf is immers goed genoeg om uw kostbare en/of dierbare goederen over te brengen.
Sars verhuizers is in Den Bosch en omgeving een van oudsher bekende naam! Wij zijn graag bereid om u, uiteraard geheel kosteloos en zonder enige verplichting van uw kant, een offerte uit te brengen voor uw verhuizing. Mocht uw nieuwe woning nog niet direct betrokken kunnen worden, bieden wij u ook de mogelijkheid voor een tijdelijk verwarmde inboedelopslag. Het zou te ver voeren alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden in dit schrijven op te sommen. Alleen bij u thuis zijn wij immers in staat om alles met u te bekijken en te bespreken, zodat u een geheel aan uw wensen aangepaste offerte krijgt.

Specialiteit
  • Verhuizingen
  • Machine verhuizingen
  • Opslag
  • Transport
  • Industriële Verpakkingen
  • ISPM 15 Gecertificeerd