VTB Texel verhuizers
in Den Helder
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Den Helder


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVTB Texel verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


VTB Texel verhuizers
Schrijnwerkersweg 4
1786 PC Den Helder

tel: 0223 - 637747

Extra informatie

Op het moment dat u verhuisplannen hebt, is het het juiste moment om de verhuisafdeling van Beers Winkel in te schakelen. Met de ruime ervaring in het verhuizen van particulieren, bedrijven, instellingen en scholen, mogen wij ons het verhuisbedrijf van Noord Holland noemen.
In korte tijd moeten er veel zaken geregeld worden. Laat u daarom geheel vrijblijvend informeren door onze vakmensen. Wij koppelen uw wensen aan onze ervaring.
De verhuisafdeling sluit perfect aan bij alle andere diensten die wij aanbieden. Ook voor de opslag bent u aan het goede adres.

Naast particuliere verhuizingen hebben wij tevens ruime ervaring in bedrijfs- of projectverhuizingen.
Aangezien geen verhuizing gelijk is bieden wij verhuisoplossingen op maat aan. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Aan de hand van deze gegevens maken wij een verhuisplan op maat. Onze vakmensen voeren uw verhuizing met een strak schema uit, zodat u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden hier zo min mogelijk hinder van ondervind.

De volgende verhuizingen kunnen we voor u verzorgen:
  • Project- en Kantoorverhuizingen
  • Scholen en onderwijsinstellingen
  • Zorginstellingen
  • Archieven en bibliotheken
  • Verplaatsen van machines
  • Montage service
  • Interne verhuizing
Opslag
In onze speciale opslagloodsen hebben wij voldoende mogelijkheden om uw inventaris of andere artikelen voor korte of langere termijn op te slaan.

Mobiele Verhuislift
Perfecte mogelijkheden tot 25 meter hoogte.

Meeneemheftruck
Een ideaal hulpmiddel om zwaardere goederen op locatie te verplaatsen.

Verhuizen op contractbasis

Voor bepaalde verhuizingen bestaat een bepaalde regelmaat, hanteren wij speciale tarieven. Ook kunt u een koppeling maken met onze overige transportdiensten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Naast particuliere verhuizingen hebben wij tevens ruime ervaring in bedrijfs- of projectverhuizingen.

Aangezien geen verhuizing gelijk is bieden wij verhuisoplossingen op maat aan. Samen met u brengen wij uw wensen in kaart. Aan de hand van deze gegevens maken wij een verhuisplan. Onze vakmensen voeren uw verhuizing met een strak schema uit, zodat u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden hier zo min mogelijk hinder van ondervind.
Onderwijsinstelling

Bij het verhuizen van een onderwijsinstelling gaat het om snelheid. Docenten willen immers zo snel mogelijk de lessen weer kunnen hervatten.
Zorginstelling

Het verhuizen van een zorginstelling is mensenwerk. Het werk wordt immers gedaan vóór en dóór mensen. Prioriteit hierbij is het bewaren van rust binnen de organisatie. Door alle zorg uit handen te geven aan Beers Winkel bent u gegarandeerd van een succesvolle verhuizing.
Overheidsinstelling

Het verhuizen van overheidsinstellingen voeren we zowel intern als extern uit.
Van "doe-het-samen" tot een volledig verzorgde verhuizing
Vakkundig in- en uitpakken, de- en montage van uw meubilair
Gratis gebruik van verhuisdozen en ander verpakkingsmateriaal
Inboedelopslag

Wanneer u even geen plek heeft voor uw inboedel beschikt Beers Winkel over speciale opslagcontainers. Op deze manier kunt u veilig uw inboedel op slaan. Vaak gaat dit aansluitend op een verhuizing, maar dit is uiteraard geen vereiste. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld uw auto, boot of caravan bij ons op te slaan.