Vosmeijer & Bruger verhuizers
in Deventer
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Deventer


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Vosmeijer & Bruger verhuizers
Postbus 348
7400 AH Deventer

tel: 0570-622703

Extra informatie

Vosmeijer & Bruger verhuizers uit Deventer
Verhuizen doet u niet dagelijks. Om die reden is het dan ook een verstandige keuze dit uit te besteden aan ervaren verhuizers.
Vosmeijer & Bruger verhuizers uit Deventer is hiervoor hét aangewezen verhuisbedrijf.
Een modern wagenpark en een gediplomeerd team van verhuizers staan samen garant voor een vakkundige verhuizing volgens uw persoonlijke wensen.
Iedere verhuizing kan van inventarisatie tot en met het inrichten van uw nieuwe huisvesting gepland, gecoördineerd en uitgevoerd worden.

Verhuizen, een kwestie van aan,- en inpakken
Een kwestie van Vosmeijer & Bruger verhuizers gevestigd in Deventer!

Laten verhuizen

Bij Verhuisbedrijf Vosmeijer & Bruger uit Deventer bent u aan het juiste adres voor complete verhuizingen. Al naar gelang uw wens kunnen wij alles voor u in,- en desgewenst ook uitpakken. Ook is het mogelijk om bedden, kasten en ander groot meubilair voor u te demonteren.

Verhuisadviseur
Indien wij in opdracht van u een complete verhuizing uitvoeren, dan komt een van onze verhuisadviseurs van tevoren bij u op bezoek. Spreekt alles met u door, inventariseert het geheel en bespreekt of u de kleine artikelen zelf in dozen pakt. De datum en het tijdstip van de verhuizing worden in overleg met u vastgesteld. Ook spreken wij een vast bedrag met u af waarvoor wij de gehele verhuizing uitvoeren.

Hoe gaat het in zijn werk
Op de dag van de verhuizing komen wij met een grote verhuiswagen en verhuisvakmensen.

De verhuiswagen is standaard gevuld met dekens, steekwagen, beschermhoezen voor meubels en extra dozen. Uw eigendommen worden ingeladen en naar uw nieuwe woning vervoerd. Daar wordt alles neergezet waar u dat wilt, en worden zonodig de meubels weer in elkaar gezet. Nadat alle spullen zijn uitgepakt, worden de lege dozen weer door ons afgehaald.