KaWin verhuizers
in Diepenveen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Diepenveen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKaWin verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


KaWin verhuizers
Boltelaan 36
7431 ZH Diepenveen

tel: 0570-593447

Extra informatie

KAWIN HELPT BIJ VERHUIZEN, ONTRUIMEN EN OPRUIMEN
Verhuizing

Gaat u verhuizen en kunt u wel enige hulp gebruiken? Of geeft u het liever helemaal uit handen? Heel begrijpelijk, want een verhuizing is één van de meest stressvolle gebeurtenissen.
KaWin verhuizers te Diepenveen weet wat er in een kort tijdsbestek allemaal moet worden geregeld en begeleidt uw verhuizing van begin tot eind.

Ontruiming
Moet u als familie of nabestaanden een huis ontruimen wegens opname in een verpleeghuis of overlijden en ziet u daar erg tegenop? Of heeft u gewoon de tijd niet? KaWin verhuizers te Diepenveen regelt het en neemt u alles uit handen.

Tevens biedt KaWin verhuizers uit Diepenveen onderstaande producten aan:

Nalatenschapdossier

Een nalatenschapdossier is een naslagwerk waarin alle relevante persoonsgegevens over verzekeringen, lidmaatschappen, abonnementen, financiën en belastingen zijn gebundeld. Ook wanneer 1 van beide partners de administratie en de financiën regelt, kan een nalatenschapdossier veel kopzorg voorkomen. KaWin verhuizers in Diepenveen helpt met het samenstellen en bijhouden van een nalatenschapdossier, zodat in geval van langdurige ziekenhuisopname of overlijden duidelijk is wat er allemaal moet worden geregeld.
Opruimen en ordenen

Het is hoog tijd de zolder of de garage eens op te ruimen of de administratie op orde te brengen, maar u komt er maar niet toe? KaWin kan het voortouw nemen of u de helpende hand bieden. Zowel eenmalig als op gezette tijden.
Het werkgebied van KaWin richt zich voornamelijk op de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe. U kunt hierbij denken aan de regio Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen en globaal in een cirkel lopend van Arnhem, Apeldoorn, Zwolle, Hoogeveen, Ommen, Oldenzaal, Enschede, Doetinchem en alle omliggende plaatsen.