ABC Den Hartog verhuizers
in Dordrecht
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Dordrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VABC Den Hartog verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


ABC Den Hartog verhuizers
Kamerlingh Onnesweg 63
3316 GK Dordrecht

tel: 078 - 6510872

Extra informatie

ABC Den Hartog verhuizers gevestigd in Dordrecht is een zeer klantgericht verhuisbedrijf. Ons streven is uit te blinken wat betreft inzet en zorgvuldigheid. Wij realiseren dit dankzij een efficiënt en modern verhuisproces en door de inzet van gediplomeerde en gemotiveerde medewerkers.
Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van particuliere inboedelverhuizingen, (interne) bedrijfsverhuizingen en opslag. Verder staan wij garant voor een perfecte dienstverlening, zowel nationaal als internationaal.
Particuliere verhuizingen groot en klein

Verhuizen is een ingrijpende gebeurtenis. Wij van ABC - Den Hartog verhuizingen zijn ons daar heel bewust van. Verhuizen doe je tenslotte niet iedere dag!
Flexibel en vakkundig verhuizen

ABC - Den Hartog verhuizingen is een uiterst flexibel bedrijf dat dagelijks garant staat voor kwaliteit en vertrouwen. Wij werken uitsluitend met zeer ervaren verhuizers. Onze verhuizers werken in een klein, zeer hecht team en voeren met elkaar meer dan 550 verhuizingen per jaar uit.
Verhuizen is een zaak van vertrouwen. Wij hebben veel vaste klanten waarmee we het vertrouwen in de loop der jaren hebben opgebouwd door voortdurend kwaliteitswerk af te leveren. Wij gaan duidelijk verder dan van A naar B. Wij verzorgen uw verhuizing en leveren vervolgens ook nog uw huis/bedrijf bezemschoon af. (zie voor meer informatie: HBS service).

Verhuizingen van senioren 60+ altijd 10% korting
Door allerlei bezuinigingsmaatregelen en oplopende kosten staan onze senioren en hulpbehoevende er financieel meestal niet meer zo voor als in het verleden. ABC Verhuizingen heeft veel ouderen in het klantenbestand. Dit heeft als gevolg dat we bedacht hebben hoe we verhuizen in de toekomst juist voor de ouderen beter betaalbaar kunnen makenn. Kinderen ontbreekt het meestal aan tijd om de verhuizing op zich te kunnen nemen. ABC - Den Hartog verhuizingen neemt deze manier van verhuizen graag zeer voordelig op zich. ABC Verhuizingen biedt speciaal voor senioren een verhuisservice (met inruilmogelijkheid en een bezemschone oplevering) met 10% korting aan (zie voor meer informatie: HBS service)! Ouderen verhuizen dikwijls naar senioren- of aanleuncomplexen, waar de ruimte veelal kleiner is dan in hun huidige woning. Huisraad is in veel gevallen niet mee te nemen. ABC Verhuizingen neemt u huisraad in de meeste gevallen gewoon van u over.

Verhuizingen van studenten altijd 10% korting
Studenten hebben in de regel ook weinig te besteden. Daarom vinden wij dat verhuizen tijdens de studietijd betaalbaar moet kunnen blijven. Daarbij komt dat de meeste mensen ons daarna ook niet vergeten. Vele van hen hebben ook na hun studie nog steeds vertrouwen in ons. Verder hebben wij in onze tweedehands winkel altijd zeer nette en betaalbare huisraad staan. Wij leveren alles wat u nodig heeft, van witgoed tot gordijnen. Ook zorgen wij dat uw etage/kamer voor een uiterst betaalbaar bedrag kan worden ingericht. Wij leveren de bij ons gekochte huisraad op ieder adres in Nederland af.

Specialiteit
 • In/uitpak service
 • Demontage en montage
 • Service
 • Verwarmde meubel opslag
 • Studenten 10% korting
 • Senioren 60+ 10% korting
 • Invalide 10% korting
 • Verhuur verhuislift tot 8 etage
 • Huis en Bedrijf bezemschoon opleveren
 • Verder doen wij ook ontruimingen
 • Dagtransporten en Koerierswerkzaamheden