Geijtenbeek Euromovers verhuizers
in Goes
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Goes


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VGeijtenbeek Euromovers verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Geijtenbeek Euromovers verhuizers
Stanleyweg 8
4462GN Goes

tel: 0113-230230

Extra informatie

Geijtenbeek Euromovers verhuizers uit Goes beschikt over een hypermoderne containerhal met daarin opslagunits in diverse afmetingen. Als klant van Geijtenbeek Euromovers verhuizers kunt u erop rekenen dat ook in onze opslaghal uw eigendommen "in goede handen" zijn. Veiligheid, efficiency en privacy zijn van cruciaal belang:
  • Goede klimaatbeheersing
  • Individuele opslagunits
  • Veiligheidscamera's
  • Veiligheids- en brandalarm
  • Professionele bewaking van pand door een beveiligingsbedrijf.
  • Dagelijks toezicht
Kortom, zowel voor langdurige opslag als voor goederen die u gewoon "even kwijt" wilt kunt u bij Geijtenbeek terecht. Da's in goede handen.
Welkom bij Geijtenbeek Verhuizers

Voor een zorgeloze verhuizing kunt u terecht bij Geijtenbeek Verhuizers. Uw verhuizing wordt door ons tot in de puntjes geregeld. Duidelijke afspraken, grondige voorbereiding, professioneel materiaal en een gedreven team: dat zijn de pijlers waar u met Geijtenbeek Verhuizers op bouwt.
Een professionele verhuizing op maat

Zakelijke diensten
Als PPV gecertificeerd Top Movers verhuisbedrijf, is Geijtenbeek Verhuizers de zakelijke verhuizer voor Zeeland en West-Brabant. De ervaren vakmensen weten hoe ze complexe, zakelijke verhuizingen moeten aanpakken, begeleiden en uitvoeren.

Privé verhuizingen
Voor wie privé verhuist biedt Geijtenbeek Verhuizers een complete verhuisservice. U kunt ons inschakelen voor een complete verhuizing, maar ook voor een deelverhuizing. De service wordt aangepast op uw wensen en wordt met een ervaren team uitgevoerd.

Internationale verhuizing
Geijtenbeek Verhuizers verzorgt verhuizingen binnen en buiten Europa. Al generaties lang verzorgen wij verhuizingen over de hele wereld. Met onze ervaring bieden wij een passende verhuis-oplossing, en organiseren en coördineren deze van begin tot eind.

Opslagruimte
We beschikken over een hypermoderne opslagruimte waar u uw goederen langdurig of kort kunt laten opslaan. Of het nu gaat om opslag van uw inboedel, auto of zakelijke opslag, u kunt rekenen op een service gericht op veiligheid, privacy en efficiency.

Even voorstellen
Eigenaar Willem Geijtenbeek vertelt:

Familiebedrijf
Ons familiebedrijf bestaat sinds 1934. Vanuit de operationele hoofdvestiging in Goes, en een servicepunt in Bergen op Zoom bedienen wij particulieren en organisaties.

Inmiddels ben ik de derde generatie Geijtenbeek in het verhuisvak. Voor de uitvoering kan ik rekenen op een gemotiveerd en vakbekwaam team van 12 medewerkers. Daarnaast staat zonodig een vast netwerk van technische en logistieke vakmensen tot onze beschikking.
Het mooie van een kleinschalig, servicegericht bedrijf zijn voor mij de korte lijnen. Dagelijks contact met zowel de klanten als de medewerkers, zonder veel schakels daartussen. Dat is prettig voor zowel de klant als "de jongens".

Erkende Verhuizers
Natuurlijk zijn wij Erkend Verhuizer. Daanaast zijn we als enige Erkende Verhuisbedrijf in Zeeland ook nog PPV gecertificeerd: een extra waarborg.

Het garantiecertificaat Erkende Verhuizers is uw zekerheid voor een veilige verhuizing!
Landelijke dekking

Als Top Movers bedrijf hebben wij de landelijke verhuisorganisatie Top Movers achter ons staan, en beschikken we over 26 vestigingen door heel Nederland, met dezelfde filosofie en uitstraling.
De kleinschaligheid van een familiebedrijf, maar toch de schaalvoordelen van een grote organisatie: een win-win situatie waar onze klanten direct van profiteren!

Dienstenpakket
U kunt bij ons terecht voor verhuizingen in de breedste betekenis. Op deze website geven wij u een indruk van wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van:

• Verhuizen van uw privé inboedel
• Verhuizen van senioren, met uitgebreide service

• Emigratieverpakking en wereldwijd verhuizen
• Personeelsverhuizingen, binnen en buiten Europa

• Verhuizen van musea en kunstcollecties
• Verhuizen van bedrijven, instellingen en organisaties

• Verhuizen van scholen
• Verhuizen van ziekenhuizen en zorginstellingen

• Verhuizen van fabrieken en machineparken
• Verhuizen van scholen

• Projectmanagement en verhuismanagement
• Archiefopslag en archiefbeheer

• Opslag van inboedels of bedrijfsinventaris
• Stalling of seizoensopslag van auto's, motoren of klassiekers


Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en sta verbaasd over de compleetheid van de aanbieding.