G. den Dikken verhuizers
in Hardinxveld Giessendam
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Hardinxveld Giessendam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VG. den Dikken verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


G. den Dikken verhuizers
Rivierdijk 823
3371EN Hardinxveld Giessendam

tel: 0184-612147

Extra informatie

Uw spullen veilig en professioneel verhuisd. Onze 62 jaar ervaring zorgen daarvoor. G. den Dikken verhuizers uit Hardinxveld Giessendam verhuist vanuit Hardinxveld-Giessendam, de hele Albasserwaard, Nederland en zelfs door Europa. Wanneer u gaat verhuizen moet er veel geregeld worden, er komt van alles bij kijken. Op de dag zelf kunnen familie en vrienden u helpen wanneer u een beroep op hun tijd kunt en wilt doen. Omdat verhuizen waarschijnlijk niet ieders dagelijks werk is kunnen er problemen ontstaan met verplaatsen van uw dierbare bezittingen. U wilt uw spullen graag heel en gaaf houden. Als er voor uw spullen nog geen plaats is in uw nieuwe thuis, dan kunt u deze spullen bij G. den Dikken verhuizers in Hardinxveld Giessendam opslaan voor korte of langere tijd. Onze opslag zorgt ervoor dat uw spullen droog en veilig op u blijven wachten. G. den Dikken verhuizers uit Hardinxveld Giessendam zit al vele jaren in het vak. Met deze ruime ervaring kunnen wij precies bepalen hoe deze klus het beste aangepakt kan worden. Nadat wij bij u op locatie hebben gekeken naar de te verhuizen stukken, ontvangt u van ons een vrijblijvende prijsopgave. Deze ervaring uit zich ook op de grote dag van de verhuizing. Afhankelijk van uw wensen bestaat onze dienstverlening uit het in- en uitpakken van de dozen, (de-)montage van meubelstukken en alle andere zaken die bij een verhuizing komen kijken. Om uw verhuizing optimaal uit te voeren beschikken wij over: Modern wagenpark en verhuismateriaal, Beveiligde en verwarmde opslagmogelijkheden, Zeer vakbekwaam personeel

Specialiteit
  • Verwarmde opslag
  • Beveiligde opslag
  • Verhuizing particulier
  • Verhuizing bedrijf
  • In-, uitpakken dozen
  • Demontage meubelstukken
  • Montage meubelstukken