Van Dijk De Meern verhuizers
in Harmelen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Harmelen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Dijk De Meern verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van Dijk De Meern verhuizers
Techniekweg 16
3481 MK Harmelen

tel: 0348-408484

Extra informatie

Van Dijk de Meern verzorgt de totaaloplossing voor al uw transport problemen Van Dijk De Meern verhuizers voert opdrachten en projecten uit voor een diversiteit aan klanten in verschillende branches.
Tevens zijn wij door jarenlange ervaring,expertise,vakmanschap en materieel,een betrouwbaar partner ten behoeve van (ver)plaatsen van luchtbehandeling units,koelmachines,UPS systemen,NSA/WKK installaties en CNC metaalbewerkingsmachines waarbij onze afdeling maintenaance support een actieve ondersteuning kan verlenen bij bedrijven en proceschemische plants tijdens onderhoud of stops
Wanneer het gaat om complexe of grote opdrachten zal het projectbureau in samenwerking met de opdrachtgever de juiste werkwijze bepalen om de werkzaamheden op een veilige manier en binnen het gestelde budget en termijn te kunnen uitvoeren,

Specialiteit
  • Mobiele hydraulische kranen
  • Mobiele torenkranen
  • Hoogwerkers