Wolthuizen Stilma verhuizers
in Heerenveen
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Heerenveen


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VWolthuizen Stilma verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Wolthuizen Stilma verhuizers
Wetterwille 9
8447GB Heerenveen

tel: 0513-622194

Extra informatie

Verhuizen is een vak apart. Juist daarom is het van belang dat u een verhuizer kiest met de nodige ervaring. Met de overname van Stilma Verhuizingen uit Sneek mogen wij spreken van 250 jaar verhuistraditie. Ook voor inboedelopslag of montage zijn wij u graag van dienst in de regio Heerenveen of ver daarbuiten.
Door goed opgeleid personeel, een persoonlijke benadering en zeer modern materieel zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf. In tegenstelling tot ons, zult u liever niet iedere dag verhuizen. Vraag daarom, na het lezen van de site, geheel vrijblijvend een offerte aan.
Wij zijn u graag van dienst, omdat wij graag iedere dag verhuizen!

Wilt u zelf verhuizen in Friesland maar wel gebruik maken van professioneel verhuismateriaal? Ook dat is mogelijk. Klik hier voor de prijzen van diverse hulpmiddelen. Informatie over verhuisdozen vindt u door boven op de verhuisdoos te klikken. Prijzen zijn per week, dit is ook de minimale huurtermijn. Denk bij het afhalen om een geldig legitimatiebewijs.