VSN Midden verhuizers
in Houten
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Houten


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVSN Midden verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


VSN Midden verhuizers
Pakketboot 7
3991CH Houten

tel: 030 2805214

Extra informatie

VSN Midden verhuizers is een modern verhuisbedrijf gevestigd in Houten en Vianen.
VSN Midden verhuizers is actief op zowel de zakelijke als de particuliere verhuismarkt. Zo voert VSN Midden verhuizers omvangrijke verhuisprojecten uit zoals kantoorverhuizingen, zorginstellingen, scholen, bedrijven, maar ook het verhuizen van een particuliere inboedel behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.
De hoofdvestiging van VSN Midden verhuizers is gevestigd in Houten. Het bedrijfsgebouw biedt de meest moderne faciliteiten voor zowel de medewerkers als de klanten. Naast dit pand heeft VSN Midden ook sinds 2010 meerdere opslagloodsen in Vianen. Een daarvan is ingericht voor de inboedelopslag en biedt ruimte voor 200 x 20-ft containers, wat gelijk staat aan 6000m3.

Naast verhuizen en opslag, biedt VSN Midden verhuizers ook een heel aantal ondersteunde diensten;
  • Handyman service
  • Milieu vriendelijk afvoeren
  • Projectbegeleiding
  • ICT service
  • Self-storage
VSN Midden verhuizers is een bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit. Zo is VSN Midden erkend verhuizer en ISO gecertificeerd. Dit betekent dat VSN Midden zijn bedrijfsprocessen goed op orde heeft, en een betrouwbare zakelijke partner is.

Specialiteit

VSN Midden Verhuizingen uit Houten is met trots lid van de verhuisgroep Mondial Movers, een landelijke verhuisorganisatie van erkende verhuisbedrijven. Op dit moment zijn 22 verhuisbedrijven in Nederland lid van Mondial Movers. Deze 22 verhuisbedrijven zijn samen goed voor 28 vestigingen door het hele land.
De verhuisorgansiatie Mondial Movers is lid van de European Moving Group(EMG). Dit is een Europese verhuisorganisatie met meer dan 400 verhuisbedrijven in Europa. Dit zorgt ervoor dat we in elk land ondersteuning hebben, mocht dit nodig zijn.
Mondial Movers is een zeer moderne verhuisorganisatie.
Dit is te zien aan de manier waarop Mondial Movers naar buiten treedt. Zo is de gehele website vernieuwd en communiceren ze via Social Media sites als Twitter en Facebook. Dit heeft er onder andere toegeleid dat de website van Mondial Movers de meest bezochte website van Nederland is in de verhuisbranche.