Mondial Zoer verhuizers
in Lelystad
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Lelystad


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMondial Zoer verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy


Mondial Zoer verhuizers
Botter 3923
8243KA Lelystad

tel: (0)320 - 258733

Extra informatie

Mondial Zoer verhuizers uit Lelystad wereldwijd een vertrouwd adres!

Veel mensen zien op tegen een verhuizing. Met de hulp van Mondial Zoer verhuizers uit Lelystad hoeft dat helemaal niet. Bij ons zijn verschillende mogelijkheden om het u gemakkelijk te maken. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Mondial Zoer verhuizers uit Lelystad is een vertrouwde naam, met name in de regio Steenwijk, Meppel, Zwolle, Hoogeveen, Lelystad, Emmeloord en Kampen. Het bedrijf bestaat al sinds 1927 en heeft in de loop der jaren veel kennis en ervaring vergaard met zowel kleine particuliere als grote bedrijfsverhuizingen in binnen- en buitenland. Ook het transport van kwetsbare goederen als computers en instrumenten is bij ons in goede handen.

Daarnaast biedt ons verhuisbedrijf verschillende mogelijkheden voor opslag van inboedel of inventaris. Dit kan voor een korte, maar ook voor een langere periode zijn.
Mondial Zoer verhuizers is aangesloten bij Mondial Movers, een landelijk samenwerkingsverband van uitsluitend erkende verhuizers.

Particulier

Mondial Zoer Verhuizingen heeft veel ervaring met particuliere verhuizingen. Er zijn verschillende mogelijkheden die de verhuizing voor u een stuk gemakkelijker maken en de verhuizing zonder problemen laat verlopen.
Onze verhuizers worden regelmatig bijgeschoold om van de allernieuwste ontwikkelingen en specialisaties op de hoogte te zijn.

Zoer Verhuizingen Particulier
De verhuiswagens van Mondial Zoer Verhuizingen rijden door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Verhuizingen naar of vanuit alle werelddelen worden vakkundig en conform de vooraf afgesproken wensen uitgevoerd.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het bieden van persoonlijke assistentie bij uw verhuizing:
◾Een complete verhuizing
◾Laad- en loshulp
◾Verhuiswagen met chauffeur
◾Een complete verhuizing per dagdeel
◾Handyman

Senioren

Verhuizen naar een kleiner appartement of seniorenwoning?

Mondial Zoer Verhuizingen heeft veel ervaring met particuliere verhuizingen, ook als u kleiner gaat wonen. Grote meubelstukken kunnen door ons weggebracht of opgeslagen worden.
Verder kunnen onze medewerkers helpen bij het in- of uitpakken, het ophangen van gordijnen, schilderijen of kastjes. Bij Mondial Zoer Verhuizingen wordt naar uw wensen geluisterd en passende hulp geboden!

Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar. Daarnaast is al het benodigde verhuismateriaal bij ons aanwezig. Op deze manier kunnen we het u zo gemakkelijk mogelijk maken. Er zijn legio mogelijkheden. Van het inschakelen van een verhuislift tot deskundigen bij het verhuizen van kunst of kostbaarheden: in overleg met u wordt rustig bekeken wat de beste mogelijkheden zijn en wat daarvan de kosten zijn.
Onze inboedeltaxateur is een ervaren vakverhuizer, waarmee u vrijblijvend een afspraak kunt maken om een zo scherp mogelijke prijs te kunnen bepalen.

Internationaal en buitenland

Wanneer u verhuist binnen Europa voert mondial Zoer Verhuizingen uw verhuizing uit met eigen mensen en materiaal. Het bedrijf beschikt over vergunningen voor het verzorgen van verhuizingen naar en uit alle Europese landen.

Zoer Verhuizingen buitenland - Duitsland, Belgie, Europa
Om de verhuizing in het buitenland efficiënt uit te kunnen voeren werken we samen met lokale verhuisbedrijven in heel Europa. Hiervoor is de EMG Group opgericht. We leveren elkaar hulp bij het laden en lossen en geven elkaar (gedeeltelijke) inboedels mee, om de verre ritten zoveel mogelijk met volle verhuiswagens te kunnen maken.

Een verhuizing naar een ander werelddeel vraagt een andere aanpak dan een verhuizing over de weg. Wij beschikken over een netwerk van verhuisbedrijven met de kennis en vakmanschap om uw waardevolle inboedel naar elke locatie ter wereld te verzenden en het af te leveren in uw nieuwe woning. Wij kunnen wel onze verhuizers leveren om uw inboedel op de juiste manier in te laten pakken. Bij zeewaardig transport worden uw goederen verantwoord vervoerd in zeecontainers. Kleine ladingen worden samen met die van andere opdrachtgevers geladen in één grote container.

Specialiteit
  • Verhuizingen Ook intenationaal
  • Overzee Kantoor- en projectverhuizingen
  • Opslag inboedel
  • Archief
  • Hoogwaardige goederen
  • Meubeltransporten
  • Reparatie
  • Verkoop
  • verhuur verhuismiddelen
  • Interieurarchitectuur