Nobbe verhuizers
in Meppel
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Meppel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VNobbe verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Nobbe verhuizers
Olde Staphorst 2-4-6
7944 HW Meppel

tel: 0522-259866

Extra informatie

Nobbe verhuizers
Nobbe verhuizers uit Meppel doet verhuizingen in binnen- en buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen.Nobbe Erkende Verhuizers is opgericht in 1933 in Winschoten door Jan Nobbe, en in 1987 is Hendrik Nobbe begonnen in Meppel met de zelfstandige vestiging. Wij voeren verhuizingen in binnen- en buitenland, voor zowel particulieren als bedrijven en zorginstellingen. We beschikken over grote opslagloodsen voor zowel inboedels, kantoormeubelen als archieven.
Op onze website vindt u meer informatie over o.a. verhuizingen, (self-store) opslagplaatsen en desgewenst kunt u een offerte aanvragen met het invulformulier, of ons gewoon even bellen voor een afspraak dan komen wij bij u thuis of op kantoor om de situatie op te nemen. U krijgt dan geheel vrijblijvend een offerte voor uw verhuizing inclusief een verhuisplan. Natuurlijk bent u welkom om een kijkje te nemen bij onze opslagloodsen.