Caljouw Rademaker verhuizers
in Middelburg
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Middelburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VCaljouw Rademaker verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Caljouw Rademaker verhuizers
Kuipersweg 23/25
4338PH Middelburg

tel: 0118-626649

Extra informatie

Caljouw Rademaker verhuizers gevestigd in Middelburg is in 1886 met paard en wagen begonnen. Inmiddels hebben moderne middelen, zoals luchtgeveerde verhuiswagen met laadklep, verhuisliften en andere hulpmaterialen hun intrede gedaan. Ze maken het voor ons mogelijk uw bezittingen gedurende het hele proces zorgvuldig te behandelen en onder de juiste omstandigheden te bewaren. Verhuizingen binnen en buiten Europa worden deskundig voorbereid. Bij verscheping is de inboedel tijdelijk aan direct toezicht onttrokken en is de verpakking van het grootste belang. Wij staan er garant voor, dat uw goederen, ook in het buitenland, veilig op de plaats van bestemming aankomen. Uw kantoorinventaris en voorraden, zelfs uw machinepark, kunt u aan onze zorg toevertrouwen. Aan bijzondere zaken als bv piano, vleugel, kluis, kunstwerk of antiek besteden wij specifieke aandacht. Caljouw Rademaker verhuizers: zorgvuldig en efficiënt!

Caljouw Rademaker verhuizers verzorgt verhuizingen in binnen- en buitenland voor zowel bedrijven als particulieren.
Wij beschikken over gediplomeerde, dynamische en innovatieve verhuizers, die ontzorgen en met u meedenken.
Wij hebben verschillende vestigingen in Middelburg, Goes, Burgh- Haamstede en Terneuzen. Dit betekent dat u bij ons ook aan het juiste adres bent voor opslag.
Tevens kunt u voor antiekvervoer, overzeesverpakkingen en piano- en vleugeltransport bij ons terecht.
Caljouw Rademaker verhuizers verzorgt en ontzorgt verhuizingen en opslag op maat en naar wens van iedere klant!

U gaat verhuizen
Wanneer u gaat verhuizen, komt hier een heleboel bij kijken en het is vaak een flinke klus.
Caljouw Rademaker Verhuizingen is u hierbij graag van dienst. Wij hebben reeds jarenlange ervaring in het verzorgen van verhuizingen voor zowel particulieren als bedrijven, in binnen- en buiteland.
In het menu vindt u dan ook een scala aan mogelijkheden, om uw verhuizing zorgvuldig en efficiënt door ons te laten verzorgen.

Wie zijn wij?
Caljouw Rademaker verhuizers is in 1886 met paard en wagen begonnen. Inmiddels hebben moderne middelen, zoals luchtgeveerde verhuiswagen met laadklep, verhuisliften en andere hulpmaterialen hun intrede gedaan. Ze maken het voor ons mogelijk uw bezittingen gedurende het hele proces zorgvuldig te behandelen en onder de juiste omstandigheden te bewaren.
Niet alleen onze uitrusting is up-to-date, ook al onze medewerkers zijn gediplomeerd. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw verhuizing door deskundige mensen geregeld wordt. Was het in 1886 Caljouw die het verhuisbedrijf oprichtte en later samenging met Rademaker, sinds 1999 zijn Yvonne Harthoorn en Ankie Meijer de trotse eigenaren van het bedrijf. Ondertussen is het wagenpark en het aantal medewerkers uitgebreid. Een fantastisch team van collegiale mensen die op elkaar zijn ingespeeld. Dat iedereen het naar zijn zin heeft, blijkt wel uit het feit dat er weinig verloop is.

Specialiteit
  • Verhuisbedrijf
  • Nationale verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Opslag
  • Inboedel
  • Luchtgeveerde verhuiswagens
  • Verhuisliften
  • Verhuizing kantoorinventaris
  • Verhuizing antiek
  • Verhuur hulpmaterieel