Vogel verhuizers
in Middelburg
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Middelburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVogel verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Vogel verhuizers
Oude Veerseweg 20
4332SH Middelburg

tel: 0118-612669

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1928 is Vogel verhuizers in Middelburg gegroeid tot een internationaal erkend verhuisbedrijf. Die erkenning berust op vakmanschap. 75 jaar ervaring, met goed uitgevoerde verhuizingen van particulieren, kantoren en bedrijven, stelt ons in staat ook úw verhuizing tot een succes te maken.
Ruim 20 goed opgeleide specialisten binnen Vogel verhuizers maken uw verhuizing gegarandeerd tot een geslaagde operatie. Meubels, antiek, kunstvoorwerpen, maar ook computers en hightech uitrustingen worden op de juiste manier verpakt en getransporteerd. Onze verhuizers staan garant voor een veilig transport.
U kiest terecht voor een Erkend verhuisbedrijf. Vogel verhuizers uit Middelburg heeft een grote reputatie opgebouwd op het gebied van nationale en internationale verhuizingen. Onze kennis, ervaring en ons verantwoordelijkheidsgevoel vormen de basis van een voorspoedige verhuizing. Wij denken met u mee zodat uw verhuizing naar uw wensen en eisen verloopt!

Mondial Movers

Vogel Verhuizingen-Erkend uit Middelburg is onderdeel van Mondial Movers en werkt onder meer voor bekende opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Waterschap Zeeuwse Eilanden, Rijksarchief Zeeland, Provincie Zeeland, ROC Zeeland, Koninklijke Schelde Groep, Delta N.V. en Eastman Chemicals. In de afgelopen jaren werden ook grote verhuizingen in opdracht van de Gemeente Vlissingen, de Gemeente Middelburg, ELOPAK en grote zorginstellingen als De Vurssche (SVRZ) in Axel, SIMNIA (SVRZ) in Domburg, Ter Valcke (SVRZ) in Goes, Stichting tanteLouise-Vivensis in Bergen op Zoom en vele andere niet genoemde, niet minder te respecteren bedrijven en Gemeentelijke, Provinciale of Rijksoverheden.

Mondial Movers is een samenwerkingsverband binnen Europa waar meer dan 400 verhuisbedrijven bij zijn aangesloten in 12 landen. Hierdoor is Mondial Movers de grootste netwerkverhuizer van Nederland. Vogel Verhuizingen is medeoprichter van Mondial Movers.
Tientallen jaren ervaring en individueel vakmanschap staan borg voor een onberispelijke afronding van iedere omvangrijke verhuisopdracht. Hierbij moet u denken aan complete verplaatsingen van bedrijven en aan verhuiscontracten voor overplaatsingen van medewerkers, waar ook ter wereld. Ons bedrijf kent alle wegen.

Mondial Movers stemt de uitvoering van iedere opdracht nauwkeurig af op de eisen van opdrachtgevers. Iedere verhuizing betekent een nieuwe uitdaging, met optimale inzet van vakmensen en materieel.