Jan de Jong verhuizers
in Noordhorn
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Noordhorn


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VJan de Jong verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Jan de Jong verhuizers
Industrieweg 10
9804TG Noordhorn

tel: 0594-711190

Extra informatie

Als u uw verhuizing heeft afgestemd met ons kantoor, dan begint het eigenlijk pas.
Nu krijgt u de verhuisdozen aangeleverd, u gaat inpakken, alle zaken regelen aan de hand van de checklist die de verhuisadviseur bij u heeft achtergelaten.
08:00 uur: dan komt verhuiswagen bij u voor de deur, de verhuizers stellen zich aan u voor en er wordt een ronde gemaakt door het huis om te kijken wat er allemaal moet gaan gebeuren.

Rond een uur of 10 zit er al een groot gedeelte in de verhuisauto, de bedden en kasten zijn al gedemonteerd. Tijd voor een kop koffie. Het laatste gedeelte nog inladen, de fietsen achterin en we kunnen naar het nieuwe huis.
De verhuizers rollen netjes een loper uit in de gang en beginnen met lossen. Alles weer in de juiste kamer en op de goede verdieping. De bedden worden weer vakkundig in elkaar gezet en de hangende kleding kan weer in de kast.

16:00 uur: de mannen zijn klaar en u kunt weer slapen en eten.
De verhuizing zit erop! U kunt op uw gemak de dozen weer uitpakken, die halen wij weer op als u ze leeg heeft.

Specialiteit

Verhuizingen Kantoor verhuizingen Particuliere verhuizingen Internationale verhuizingen Wereldwijde emigratie Inboedelopslag