Kregel Norg verhuizers
in Norg
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Norg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VKregel Norg verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Kregel Norg verhuizers
Asserstraat 46
9331JD Norg

tel: 0592-612262

Extra informatie

Kregel Norg verhuizers in Norg in Drenthe zijn erkende verhuizers en bestaan sinds 1929. In binnen- & buitenland vervoeren en verhuizen wij inboedel, piano's en vleugels. Daarnaast bieden wij ook mogelijkheden voor opslag. Nieuw huis gekocht? Verhuizen is niet zo gemakkelijk als het soms lijkt. Het begint al bij het inpakken van je spullen. Kregel Norg verhuizers denkt aan de dingen waar jij niet meteen aan denkt. Onze werknemers zijn experts. Na jarenlange ervaring hebben zij aangetoond dat zij heel zorgvuldig met andermans artikelen omgaan. Wij geven je veel handigheidjes over verhuizen. Vraag wat Kregel Norg voor je kan betekenen of vraag dadelijk vrijblijvend een offerte aan.

Specialiteit
  • Verhuizers verhuizen
  • Verhuizingen
  • Piano vleugels vervoer
  • Inboedels
  • Opslag
  • Spullen inpakken