Van Leeuwen verhuizers
in Oosterhout
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Oosterhout


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Leeuwen verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Van Leeuwen verhuizers
Gooikensdam 1
4905 BM Oosterhout

tel: (0)162 455484

Extra informatie

Van Leeuwen verhuizers Oosterhout
Waarom wissellaadbakken alleen gebruiken voor het vervoeren van goederen uit de industriële wereld? Juist omdat we te maken hebben met wissellaadbakken die als mobiele magazijnen fungeren, biedt Van Leeuwen verhuizers uit Oosterhout de mogelijkheid om elke verhuizing tot een efficiënt onderdeel te maken van het overzetten van uw spullen naar een nieuwe locatie. Voor zowel bedrijfsmatige als particuliere verhuizingen.
De chauffeur plaatst 1 of 2 lege containers op een door u aangewezen verantwoorde locatie en met een inhoud van 60/120m³ kunt u zelf uw hele kantoor- of huisraad in een mum van tijd ingeladen hebben. Het kost slechts een telefoontje om de containers op te laten halen op het oude adres en weer weg te laten zetten op het nieuwe adres. Er dient rekening gehouden te worden met ruimte die nodig is voor de chauffeur om met zijn combinatie de bakken af te kunnen zetten.

Omdat het laden door u zelf geschiedt (of door iemand die u opdracht hebt gegeven) is Van Leeuwen Container Service BV niet aansprakelijk te stellen voor geleden schade door het foutief laden van de bakken.