Van Leeuwen verhuizers
in Oosterhout
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Oosterhout


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Leeuwen verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Postcode
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy


Van Leeuwen verhuizers
Gooikensdam 1
4905 BM Oosterhout

tel: (0)162 455484

Extra informatie

Als groot volume transporteur is Van Leeuwen Container Service BV uit Oosterhout (Noord-Brabant) een bekende speler in de markt. Dit familiebedrijf bestaat reeds 75 jaar en heeft alweer de 3e generatie aan het roer.
Sinds de oprichting door de heer J. van Leeuwen is er steevast gewerkt aan een duurzaam ondernemerschap waarbij lange termijnrealisatie benadrukt wordt in plaats van korte termijngewin. In 1962 kwam de vaste opbouw. De wissellaadbak met een inhoud van 50m³ werd geïntroduceerd. In 1983 werd de maatvoering uitgebreid van 50m³ naar 60m³. In 1996 werden de afmetingen van de wissellaadbak in een nieuwe Europese Wetgeving vastgelegd. Per 3 december 2006 werd de nieuwe maatvoering verplicht gesteld waardoor de totale laadvloerlengte maximaal 15,65m mocht zijn.
Als één van de Nederlandse pioniers op het gebied van het gebruik van de ‘wissellaadbak’ onderscheidt het bedrijf zich nog steeds binnen de vervoerderswereld. Mede omdat het een specifieke vorm van logistiek is. Na de uitvinding van de zeecontainer is de wissellaadbak voor continentaal wegvervoer onbetwist de meest efficiënte vorm van zowel opslag, overslag als transport. Ondanks de specialisatie in volumetransport worden conventionele transporten niet uitgesloten en zit het bedrijf nog volop in de groei. Naast transport is nu ook op- en overslag aan de dienstverlening toegevoegd. Er wordt enorm veel waarde gehecht aan het leveren van totale kwaliteit op alle gebied en dit wordt op elk front nagestreefd.

Wie kent nu niet de blauwgrijze wagens met de grote leeuwenkop erop!