JC Geerligs Transport verhuizers
in Oudkarspel
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Oudkarspel


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VJC Geerligs Transport verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy


JC Geerligs Transport verhuizers
Schuit 2
1724 BD Oudkarspel

tel: 0226-426766

Extra informatie

JC Geerligs Transport verhuizers uit Schagen is een full-service bedrijf en biedt naast vervoerscapaciteit tevens kennis op logistiek vlak, wij kunnen buigen op jaren ervaring in de sector. Wij denken graag met u mee om zodoende de meest efficiente vervoersaanbieding voor uw situatie te kunnen maken.

Onze auto's zijn van een recent bouwjaar, immer schoon, schadevrij en gereed voor uw vervoerstaak!
In het kader van maatschappelijk en milieubewust ondernemen zullen onze chauffeurs de toegestane maximale snelheid in acht nemen.
Ons credo luidt dan ook: win je tijd bij de klant, niet op de weg!

Wij leveren hoogwaardige dienstverlening, onze chauffeurs hebben een servicegericht karakter. Zonder goede werknemers ben je als bedrijf nergens, JC Geerligs Transport heeft betrouwbare chauffeurs, gekleed in herkenbare bedrijfskleding.
Onze mensen zijn op de hoogte van uw wensen als klant, dit dankzij onze open communicatiestructuur. Ons team zal er alles aan blijven doen om u tevreden te houden.