Zelfgoedkoopverhuizen.nl
in Ravenstein
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Ravenstein


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VZelfgoedkoopverhuizen.nl
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Zelfgoedkoopverhuizen.nl
Kuiperstraat 17
5371 LJ Ravenstein

tel: 06 - 21584227

Extra informatie

Als u goedkoop wilt verhuizen in Nederland of naar het buitenland dan kunt een beroep op ons doen. Onze prijzen zijn zeer scherp! Verhuizen is al mogelijk vanaf €195,00 (exclusief km`s).
NO-NONSENS
Ons verhuisbedrijf is bescheiden van omvang en hanteert een no-nonsens beleid. Door zeer bescheiden bedrijfskosten kunnen wij u helpen verhuizen tegen lage prijzen.

SINDS 2008
Wij zijn reeds lang actief in de transportwereld en hebben ons sinds 2008 in het verhuizen gespecialiseerd. In tegenstelling tot veel andere kleine verhuisbedrijven beschikken wij wel over alle verzekeringen en een transportvergunning. Vraagt u op tijd een offerte aan om teleurstellingen te voorkomen.

VERHUISWAGEN 39 M3 / 7,5 TON
Wij verhuren onze verhuiswagen (39 M3, 7,5 ton + laadklep) inclusief chauffeur/verhuizer en/of onze moderne verhuislift aan particulieren en bedrijven die voordelig willen verhuizen maar toch gebruik willen maken van de ervaring en faciliteiten van een betrouwbaar verhuisbedrijf.

Indien gewenst kunt u nog extra verhuizers inhuren en een grotere verhuiswagen is op aanvraag beschikbaar.
INBEGREPEN

Het gebruik van de ervaring, deskundigheid en het enthousiasme van de chauffeur/verhuizer alsmede het gebruik van steekwagens, meubelkarretjes, eventueel rolcontainers, spanbanden en verhuisdekens is bij de prijs inbegrepen.
2x ZO GROOT

Onze verhuiswagen is 2 maal zo groot dan de grootste wagen die u met een gewoon B rijbewijs kunt huren en als die van veel collega doe-het-zelf verhuizers. Dit betekent dat u met ons in de meeste gevallen uw inboedel met 1 rit op de plaats van bestemming krijgt en daardoor veel vroeger klaar bent met uw verhuizing. Dus u zult eerder op orde zijn in uw nieuwe woning!
Huurt u zelf een huurwagen dan moet deze worden opgehaald en worden weggebracht wat de nodige tijd kost. Deze tijd kost u geld want u betaalt meer uren voor de huur. Tevens heeft u meestal een eigen risico in geval van schade, verlangt van u een aanzienlijke borgsom en zijn de geadverteerde prijzen exclusief B.T.W.
Bij ons is dat dus NIET het geval.

VERZEKERING
Uw goederen zijn tijdens het transport uitstekend verzekerd in geval van schade of diefstal.

Indien u kiest voor Zelfgoedkoopverhuizen.nl als partner voor uw verhuizing maakt u echt een voordelige keuze en zal uw vertrouwen absoluut worden waargemaakt! Reeds vele tevreden klanten gingen u voor! Kijk hier voor onze referenties.
Als u gaat verhuizen in Nederland of naar het buitenland dan kunt een beroep op ons doen. Onze prijzen zijn zeer scherp! Verhuizen al vanaf €195,00 (exclusief kilometers)

EUROVERGUNNING
Ook beschikken wij over de zogenaamde ‘Eurovergunning’. Dit is een transportvergunning die verplicht is bij transport van goederen over de weg met een gewicht groter dan 500 kg voor derden tegen betaling. Deze vergunning kan een rol spelen in geval van schade onderweg! Veel bedrijven die actief zijn in de verhuisbranche beschikken NIET over deze vergunning. Of een verhuisbedrijf beschikt over de Eurovergunning kunt u nakijken op NIWO.nl (onze vergunning is geregistreerd onder HILGERS, RAVENSTEIN).

Informeer anderen over ons!
STAP 1: VOORBEREIDING

Indien u kiest voor samenwerking met Zelfgoedkoopverhuizen.nl betekent dit dat u ZELF het verhuizen goed voorbereid. Al uw spullen zijn goed ingepakt in verhuisdozen. Bedden en meubels e.d. zijn gedemonteerd en staan klaar voor transport.
Tevens zorgt u voor voldoende hulp bij het inladen en uitladen van uw goederen. Mocht u zelf niet over voldoende of geen hulp beschikken dan kunnen wij natuurlijk altijd extra verhuizers inzetten.

Aangezien wij akkoord zijn over onze offerte, weet u als klant dus altijd vooraf wat de totaalprijs voor uw verhuisproject bedraagt. Er zijn dus GEEN verrassingen achteraf!
Voor verhuisdozen verwijzen wij u graag naar verhuisboxen.nl.

STAP 2: VERHUIZING
De chauffeur meldt zich op het afgesproken tijdstip op het door U opgegeven adres. U zorgt dat uw eigen hulp ook op tijd aanwezig is.

De huurperiode begint nu en eindigt wanneer uw goederen zijn uitgeladen op het nieuwe adres.
Onder leiding van de chauffeur/verhuizer wordt nu gezamenlijk uw inboedel in de verhuiswagen geladen. Ook draagt hij zorg voor de juiste manier van belading van de vrachtwagen.

STAP 3: OP BESTEMMING
Als we op bestemming aangekomen zijn en de vrachtwagen zo ideaal mogelijk geparkeerd is beginnen we met uitladen. Uw verhuizer zorgt er samen met het verhuisteam voor dat al uw dierbare spullen ongeschonden op de juiste plek terecht komen.

Nadat uw inboedel is uitgeladen eindigt de huurperiode. U ontvangt de rekening van de chauffeur welke u contant dient te voldoen.