Van Gastel verhuizers
in Roosendaal
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Roosendaal


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Gastel verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van Gastel verhuizers
Boerkensleen 14
4705RL Roosendaal

tel: 0165-537169

Extra informatie

Van Gastel verhuizers is een bedrijf met een lange traditie. Ooit begonnen (1923!) in Roosendaal en van hieruit nog steeds operationeel. Het bedrijf, bekend in Roosendaal en verre omgeving, kenmerkt zich door de persoonlijke betrokkenheid bij alle verhuizingen die het uitvoert.
Van Gastel verhuizers uit Roosendaal verzorgt met grote zorgvuldigheid verhuizingen, opslag van inboedels, speciaal vervoer, maar steeds met die kenmerkende persoonlijke noot. Het bedrijf sluit zich bewust niet aan bij de grote verhuisorganisaties, waarbij de kans bestaat dat het zijn eigen identiteit verliest. Niet voor niets kan het bedrijf trots zijn op de diverse woonlokaties waarvan de bewoners alleen nog met Van Gastel verhuizers willen verhuizen.
Veelal is degene die de inboedel heeft getaxeerd, ook bij de daadwerkelijke verhuizing aanwezig, waardoor de klant op de dag van de verhuizing (wat veelal een ingrijpende gebeurtenis is) al gelijk een bekend gezicht ziet. Deze herkenning brengt vaak een stuk geruststelling, waardoor een zorgeloze verhuizing zo op het oog een fluitje van een cent is.

Van Gastel verhuizers uit Roosendaal is dus een relatief klein bedrijf, maar is wel Erkend Verhuizer. En dat brengt u iets extra. Want Erkend Verhuizer word, en blijf, je niet zomaar. Elke 3 jaar weer wordt het bedrijf gecontroleerd op allerlei gebieden, zoals bijvoorbeeld veiligheid, verzekeringen, milieu, diploma’s enzovoorts.
Een stuk zekerheid voor u.

Specialiteit

U kunt bij Van Gastel Verhuizingen B.V. terecht voor:
  • Particuliere verhuizingen, nationaal en internationaal
  • Bedrijfs- en kantoorverhuizingen
  • Inboedelopslag (i.c.m. verhuizing)
  • Piano- en vleugelvervoer
  • Vervoer kunstwerken
  • Speciale projecten
  • Verhuur en verkoop verhuismaterialen
  • Verhuur verhuisliften
  • Verhuur verhuisbussen (rijbewijs B)