Jos Steeman Alkmaar verhuizers
in Rozenburg
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Rozenburg


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VJos Steeman Alkmaar verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Jos Steeman Alkmaar verhuizers
Kruiweg 365
1437 CG Rozenburg

tel: 072 5413000

Extra informatie

Jos Steeman Alkmaar verhuizers uit Alkmaar is een van de grootste verhuis –en verpakkingsbedrijven in Nederland. Wij bieden u een volledige dienstverlening in verhuizen, verpakken en verschepen (per zee –of luchtvracht). Dit betekend ook de douaneformaliteiten, verzekeringen, eventuele opslag en de nazorg. Omdat wij begrijpen hoe belangrijk uw bezittingen voor u zijn wordt alles van meubelen tot computers met de uiterste zorg door ons professioneel opgeleide personeel verpakt. Voor meer informatie over mogelijkheden op het gebied van verhuizingen en/of opslag mailt u of belt u gratis met 0800-0224292. (Onze adviseurs komen ook aan huis voor een voorlichting of advies.) Wij zijn aangesloten bij Erkende Verhuizers en FEDEMAC European Movers. Dit betekent dat wij garant staan voor kwaliteit en service op Europees niveau. Al onze verhuizingen binnen de Benelux en Duitsland hebben een Garantiecertificaat Erkende Verhuizers.
De deskundigheid van de Erkende Verhuizer is heel wat waard. In een gesprek met onze verhuisadviseur worden uw wensen geïnventariseerd. U wilt graag dat wij uw inboedel voor u in- en uitpakken? Dat doen we graag en deskundig.(De)montage van meubilair? U zegt het maar. En als de gordijnen niet passen in uw nieuwe huis dan laten wij ze op maat maken. Heeft u geen zin of tijd om uw huidige / nieuwe huis schoon te maken tijdens de verhuisperiode? Wij regelen dat graag voor u.