van Leeuwen Verhuizers
in Sassenheim
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Sassenheim


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
Vvan Leeuwen Verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


van Leeuwen Verhuizers
Madame Curiestraat 2
2171TW Sassenheim

tel: 0252-210670

Extra informatie

Bij van Leeuwen Verhuizers uit Sassenheim zijn uw spullen in goede handen. Of het nu gaat om een veelomvattende verhuizing, een ingewikkeld transport of het veilig en verwarmd opslaan van uw inboedel. Bij van Leeuwen Verhuizers in Sassenheim bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange deskundigheid, verhuisliften, transportwagens en andere specialistische hulpmiddelen helpen wij u graag een handje. Als Erkende Verhuizer maar ook als logistieke hulp met ruime opslag- en vervoersmogelijkheden. Voor bedrijven en particulieren al 80 jaar een begrip in de regio. Uw zorg betekent onze zorg. Vanaf het begin tot het eind. Van het inpakken en opslaan in speciale daarvoor gemaakte meubelcontainers tot het vervoeren in één van onze moderne en luchtgeveerde vrachtwagens. Of het nu voor een ééndaagse verhuizing, wekenlang transport of jarenlange opslag is. Respect voor uw spullen staat voorop. Met de zekerheid van een Erkende Verhuizer en de persoonlijke aandacht van ons familiebedrijf. Uw afspraak is dé afspraak. Als u uw wensen vertelt, zoeken wij naar een mogelijkheid. Eerlijk en duidelijk. Met al ruim 80 jaar ervaring kunnen wij de omgeving hier wel dromen. En dat is maar goed ook. Dat maakt het rijden wel zo makkelijk. Ook onze hulpmiddelen zijn hier op aangepast. Van een kleine transporter voor de drukke binnenstad tot een grote vrachtwagen voor complete keukenblokken en een speciale lift voor een appartement op 8 hoog. Daarmee werken we van Amsterdam tot Den Haag. En brengen we uw spullen veilig van deur tot deur. Of zelfs verder, als u dat wilt. Zekerheid voor alles. Daar draait het om als u gaat verhuizen. Als jarenlange en ervaren speler in de verhuisbranche weet erkend verhuisbedrijf Van Leeuwen en Zoon dat als geen ander. Want Erkende Verhuizer wordt je niet zomaar. Strenge eisen en controles op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu gaan hier aan vooraf. Vandaar dat onze medewerkers gediplomeerd zijn. En die ervaring en kennis delen wij graag met u. Want uw verhuizing is onze zorg. Gegarandeerd.

Specialiteit
  • Transporten
  • Verhuizingen
  • Opslag van inboedels
  • Opslag van goederen
  • Bedrijfsverhuizingen
  • Verhuiscontainers