Bern Willems verhuizers
in Sittard
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Sittard


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBern Willems verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Bern Willems verhuizers
Begijnenhofstraat 14
6131 EX Sittard

tel: 046-4512697

Extra informatie

Bern Willems verhuizers uit Sittard is specialist in het verhuizen van inboedels.
Wij hebben een jarenlange ervaring met het verhuizen van particuliere inboedels.
Het belangrijkste van iedere verhuizing, zijn heldere en duidelijke afspraken. Wat doen onze verhuizers? Wat doet de klant? Hoe laat mogen we beginnen? Hoe zit het met de verzekering? Wanneer en in welke tijdsduur wordt de verhuizing uitgevoerd?
Afspraken maken, afspraken bevestigen en afspraken nakomen, zijn de basis voor onze verhuizing.

Omdat elke verhuizing maatwerk is hanteren wij een gestructureerde werkwijze, die er op is gericht u als hoog gewaardeerde klant maximaal te ondersteunen tijdens dit ingrijpende proces. Verhuizen is emotie en wij zijn wij u graag van dienst met onze jarenlange ervaring.
Onze verhuisadviseur maakt een afspraak met u en brengt al uw wensen en eisen in beeld en legt deze vast.

Dit doen wij middels een geheel vrijblijvend persoonlijk bezoek aan u, waarbij wij de gehele verhuizing tot in de kleinste details met u bespreken.
Wij verzorgen naast de verhuizing van de inboedel desgewenst ook de dé– en montage werkzaamheden, van zowel de moderne linnenkasten als de antieke kussenkast.

Tevens kunnen wij alle in- en uitpakwerkzaamheden voor u uitvoeren, van zowel breekbare items, kleingoed tot linnengoed en boeken.
Om uw hangende kleding schoon, droog en kreukvrij te vervoeren gebruiken wij speciaal daarvoor ontworpen hangkledingboxen.

Uw goede keuze: Bern Willems verhuizers uit Sittard