R. Vlot & Zn. verhuizers
in Sliedrecht
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Sliedrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VR. Vlot & Zn. verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


R. Vlot & Zn. verhuizers
Sportlaan 401
3364 DK Sliedrecht

tel: (0184) 616166

Extra informatie

Verhuizers zonder grenzen
R.Vlot & Zn. Verhuizingen zorgt ervoor dat u zorgeloos verhuist. U kunt bij ons terecht met al uw wensen. Of u nu uw inboedel, uw bedrijf of wat dan ook verhuist binnen Nederland, naar het buitenland, of zelfs naar een ander continent, wij regelen alles tot in de puntjes.
Diensten R. Vlot & Zn. Verhuizigen

R. Vlot & Zn. verhuizers is specialist in verhuizen. Maar we doen veel meer. Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten.
  • Verhuizen particulier
  • Verhuizen zakelijk
  • Distributie keukens, meubels en witgoed
  • Opslag van inboedels
  • Transport meubels
  • Warehousing witgoed
  • Warehousing keukens
  • Montage meubels
  • Verhuur verhuisliften
Kwaliteit

Kwaliteit is voor R. Vlot & Zn. verhuizers ontzettend belangrijk. Wij werken dan ook uitsluitend met gedreven personeel, goed materiaal en gespecialiseerde partners. Zo kunnen wij u de kwaliteit bieden die u verdient.
R. Vlot & Zn. verhuizers is Erkend Verhuizer en is ISO 9001 gecertificeerd (via Lloyds Register Quality Assurance Program). Daarnaast is ons bedrijf voor de kantoor- en bedrijfsverhuizingen VCA (Veiligheidschecklist Aannemers) gecertificeerd.

Personeel
De medewerkers van R. Vlot & Zn. verhuizers zijn gemotiveerd, vakbekwaam én klantvriendelijk. U kunt altijd van hen op aan, want afspraak is afspraak. Onze personeelsleden zijn in het bezit van een VCA-certificaat en worden jaarlijks getraind in de laatste ontwikkelingen op het gebied van de witgoedbranche.

Materiaal
Wij gebruiken uitsluitend modern en goed onderhouden materieel, zowel in ons warehouse als met onze wagens op de weg. Op die manier garanderen wij u een efficiënte en professionele verhuizing evenals een veilige en flexibele inboedelopslag. ‘Persoonlijke aandacht tot in de kleinste details’, daar staan wij voor!

Samenwerkingsverbanden
Voor verhuizingen binnen Nederland zijn wij aandeelhouder van Mondial Movers, een netwerk van 22 erkende verhuisbedrijven met 36 vestigingen binnen Nederland.

Bij internationale verhuizingen werken wij samen met collega-verhuizers die lid zijn van EMG (European Moving Group). Dit lidmaatschap houdt in dat de deelnemende leden zich moeten houden aan bepaalde kwaliteitseisen voor vakbekwaamheid, materieel en ISO-certificering. Het voordeel hiervan is dat u op de plaats van bestemming dezelfde kwaliteitsnormen en benadering mag verwachten als in het land van oorsprong.