Van Buuren verhuizers
in Soest
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Soest


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan Buuren verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van Buuren verhuizers
Koningsweg 24/B
3762EC Soest

tel: 0800-0223191

Extra informatie

Sinds de oprichting is Van Buuren verhuizers uit Soest uitgegroeid tot een solide onderneming met modern materieel en gekwalificeerd en gemotiveerd personeel. Vanuit onze centrale lokatie in Nederland verzorgen wij verhuizingen voor particulieren en bedrijven.
Als u ruimtegebrek heeft of (kostbare) spullen tijdelijk veilig wilt opslaan, kunt u ruimte huren in onze moderne opslagruimte. Onze opslagruimte voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is optimaal beveiligd tegen weersinvloeden, brand, diefstal en ongedierte.
Nederland

Een verhuizing brengt drukke tijden met zich mee. Van het kopen of huren van een nieuwe woning tot de inrichting hiervan, vrijwel altijd moet er veel geregeld worden.
Van Buuren Verhuizingen kan u veel zorgen uit handen nemen. Een telefoontje naar ons gratis nummer is genoeg. Een van onze medewerkers maakt dan een afspraak met u om bij u thuis de verhuizing te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u al uw wensen kenbaar maken.

De verhuizing wordt altijd uitgevoerd door ons gekwalificeerde en gemotiveerde personeel en met behulp van modern materieel. Omdat in liften en trappenhuizen het risico van beschadiging van de goederen groot is, werkt Van Buuren veelvuldig met een verhuislift. Dankzij dit hulpmiddel kunnen wij tot de achtste verdieping zware stukken probleemloos en volkomen veilig verplaatsen.
Ook voor het inpakken van uw inboedel bent u bij Van Buuren aan het goede adres. Onze medewerkers zijn experts in het zorgvuldig en breukvrij inpakken van bijvoorbeeld uw kwetsbare glasservies en uw kunstwerken. Ook werkzaamheden als de- en hermontage van zowel moderne als antieke meubelstukken kunnen wij voor u uitvoeren.

Europa
Ook als u naar een lokatie buiten Nederland of zelfs buiten Europa verhuist, is Van Buuren de juiste verhuispartner. Omdat wij uitsluitend gebruik maken van ons eigen wagenpark en onze eigen vakmensen kunt u er zeker van zijn dat de verhuizing naar behoren en volgens de afgesproken tijdsplanning wordt uitgevoerd.

Door een grote ervaring met internationale verhuizingen kan Van Buuren zorgdragen voor een vlotte afhandeling van de douaneformaliteiten. Hierdoor blijft het oponthoud aan de grenzen tot een minimum beperkt.
Overzee

Naast verhuizingen binnen Europa verzorgt Van Buuren ook verhuizingen naar andere werelddelen. Voor deze verhuizingen gebruikt Van Buuren speciale kisten voor kleine zendingen en zeecontainers voor grotere zendingen.
Voor de verhuizingen overzee geldt wat ook voor al onze verhuizingen geldt: wij bieden service van huis tot huis. Dat betekent dat wij alles voor u regelen, van inpakken, laden en uitklaren tot inklaren, lossen en uitpakken.