Van 't Net BV verhuizers
in Soest
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Soest


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVan 't Net BV verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Van 't Net BV verhuizers
Koningsweg 24A
3760 AD Soest

tel: (035) 6012628

Extra informatie

Wij helpen u verhuizen naar iedere locatie in Nederland. Verhuizen is nooit een routineklus, zeker niet voor ons. Iedere verhuizing vereist uiterste zorg en professionele vaardigheden. Vanaf het eerste telefoontje nemen wij al uw zorgen en problemen uit handen die bij dit stressvolle proces komen kijken.
Professioneel verpakken
Onze medewerkers zijn experts in verpakken. Wij kunnen uw zilverwaren, kunstwerken, meubilair en al uw andere waardevolle bezittingen verpakken; professioneel, met oog voor detail, snel en veilig. Van 't Net gebruikt kwalitatief hoge en milieuvriendelijke materialen. Ook produceren wij gespecialiseerde dozen om speciale, breekbare objecten te vervoeren.

Verzekering
Tijdens de verhuizing zijn al uw goederen verzekerd door middel van een standaard transportverzekering tot € 100,000.

Opslag
Van 't Net BV verhuizers biedt u tevens de mogelijkheid uw inboedel voor kortere of langere periode op te slaan. Onze volledig klimatologisch gestuurde opslagruimten tellen in totaal ruim negenduizend vierkante meter en zijn beveiligd tegen brand en inbraak.

Van 't Net BV verhuizers
Van 't Net BV verhuizers begon in 1914 met het verhuizen van families en bedrijven. Sindsdien zijn wij doorontwikkeld tot een modern, goed uitgerust bedrijf. Wij combineren kennis en expertise met betrouwbaarheid en de persoonlijke toenadering. Dat is het motto van onze organisatie, dag in, dag uit.

Verhuizing buitenland: Van ’t Net is uw partner

Er komt heel wat kijken bij een verhuizing naar het buitenland. U wilt er dus zeker van zijn dat uw huisraad veilig aankomt. Van ’t Net is hierin uw betrouwbare partner. Want wij zorgen niet alleen voor het in- en uitladen van uw spullen maar ook voor de hele papierwinkel die erbij komt kijken.
Een erkend internationaal verhuisbedrijf

Van 't Net BV verhuizers is een erkend internationaal verhuisbedrijf met vele jaren ervaring. Onze mensen kennen alle ins en outs van hun vak. Staat er een verhuizing naar het buitenland op de planning? Vraag dan vandaag nog online een offerte aan.