Hissink verhuizers
in Terwolde
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Terwolde


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHissink verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Hissink verhuizers
Verzetsstraat 8
7396CG Terwolde

tel: 0571-290818

Extra informatie

Wij zijn al sinds 1900 een familiebedrijf. Inmiddels staat nu de 4de generatie aan het roer. Het is allemaal begonnen met paard en wagen en nu uitgegroeid tot een gezond verhuis- en transportbedrijf. Wij verzorgen uw verhuizing precies zoals u dat wenst. Doordat wij zo’n klein bedrijf zijn heeft u niet te maken met afdelingen en verschillende personen. U krijgt direct antwoord op uw vragen. Als u een offerte nodig heeft voor uw verhuizing en/of inboedelopslag dan komen wij vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van uw inboedel. Er wordt dan ook uitgelegd hoe wij uw inboedel verpakken en wat voor inpakmateriaal wij tot onze beschikking hebben. Tijdens het maken van een inventarisatie kunt u alles vragen. De heer Hissink zal de inventarisatie doen en ook aanwezig zijn tijdens uw verhuizing, zodat u een vast aanspreekpunt heeft. Wij verzorgen zowel particuliere- en bedrijfsverhuizingen door heel Nederland.(Veel in de regio Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Twello) Wij kunnen ook uw piano of vleugel verhuizen met speciale verhuismaterialen. SENIOREN KRIJGEN BIJ ONS EXTRA AANDACHT. Oudere mensen wonen, meestal, al jaren op de zelfde plek. Als er dan verhuist moet worden is dat een grote verandering. Er moet van te voren al heel veel geregeld worden zoals de telefoon, verhuisberichten, gas/water/licht, etc. Wij verminderen de stress! Wij zijn niet alleen een verhuisbedrijf. Het vervoeren van stukgoederen zoals palletvervoer e.d. verzorgen wij al sinds de oprichting. Tegenwoordig beschikken we over verschillende hulpmiddelen, zoals palletwagens, laadklep en heftrucks. De grotere ladingen kunnen geladen worden d.m.v. een heftruck via de zijkant van onze vrachtwagen.

Specialiteit

Particuliere verhuizingen Bedrijfsverhuizingen Senioren verhuizingen Inboedelopslag Vervoer van stukgoederen Palletvervoer Piano- en Vleugelvervoer