Convoi verhuizers
in Utrecht
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Utrecht


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VConvoi verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Convoi verhuizers
Rutherfordweg 51
3542CN Utrecht

tel: 030-2477300

Extra informatie

Industriemontage, industriële verhuizingen en projectverhuizingen
Door de jarenlange groei en toename van internationale projecten is Convoi een wereldspeler geworden op het gebied van industriemontage, industriële verhuizingen en projectverhuizingen. Dit heeft geleid tot vestigingen in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Slowakije en India. Deze globalisering zorgt voor een unieke mix van kennis, kunde en oplossingen doordat multiculturele teams wereldwijd opereren en samenwerken. De teams worden per project samengesteld en bestaan uit ondernemende, internationaal georiënteerde, goed opgeleide, meertalige, commercieel en technisch competente vakmensen.

Industrieverhuizingen

De mensen van Convoi beschikken over vele jaren ervaring wanneer het gaat om het verhuizen en transporteren van machines, productielijnen en installaties. Deze vakmensen beschikken over de technische knowhow en het equipment om industrieverhuizingen uit te voeren. Het verplaatsen van een machine kan binnen uw bedrijfshal maar ook het verhuizen van complete installaties en productielijnen naar een ander land is geen probleem.

Projectverhuizingen

Honderden werkplekken, tientallen kilometers aan boeken en archieven, unieke objecten, gevaarlijke stoffen, magazijnen etc.; met de activiteit Projectverhuizingen richt Convoi zich volledig op de zakelijke markt. Dankzij een uiterst professionele en doordachte aanpak heeft Convoi door de jaren heen een indrukwekkende referentielijst opgebouwd. Niet alleen kantoren maar ook bibliotheken, musea, ziekenhuizen, laboratoria, onderwijsinstellingen en vliegvelden staan op deze lijst.