G van Harten verhuizers
in Veenendaal
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Veenendaal


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VG van Harten verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


G van Harten verhuizers
Turbinestraat 3/A
3903LV Veenendaal

tel: 0318-528863

Extra informatie

VERHUIZEN ZONDER GRENZEN
Een industriële verhuizing betekent nogal wat. Het (de)monteren, transporteren en opnieuw plaatsen van objecten met extreme afmetingen en gewichten. G. van Harten BV verzorgt al bijna 30 jaar wereldwijd industriële verhuizingen op diverse gebieden en in een groot aantal industrieën en sectoren.
Geen land te ver, geen machine te zwaar. Ons team met goedopgeleide inventieve vakmensen denkt niet in grenzen maar in mogelijkheden. Niet in problemen, maar in oplossingen. Ook uw industriële verhuizing willen we graag verlichten. We staan voor u klaar: het hele jaar door, zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag. Lees meer op deze website of neem contact met ons op.

Als het zwaar wordt, dan is het tijd voor verlichting… Dan is het tijd voor G. van Harten BV.
G van Harten verhuizers verzorgt wereldwijd (industriële) verhuizingen en verplaatsingen van machines en andere (lichte en zware) objecten in onder meer de staal-, asfalt-, beton-, voeding-, chemische en de medische industrie. Daarnaast is het bedrijf actief in de energiesector: het plaatsen van centrales, power plants, gasturbines, windmolen, generatoren en transformatoren.

Ons bedrijf staat bekend om de werktuigbouwkundige en elektrotechnische expertise. We bieden een totaaloplossing, inclusief engineering, (de)montage, transport en installatie. Onze waarde is de optelsom van technische creativiteit, improvisatietalent, durf én voorzichtigheid. Onze kracht zit in ons vermogen out of the box te denken. We verliezen nooit de risico’s en gevaren uit het oog: veiligheid staat altijd voor op.