G van Harten verhuizers
in Veenendaal
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Veenendaal


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VG van Harten verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


G van Harten verhuizers
Turbinestraat 3/A
3903LV Veenendaal

tel: 0318-528863

Extra informatie

G van Harten verhuizers uit Veenendaal heeft door de jaren heen zijn naam opgebouwd, zowel in de food- als in de non- food industrie. Het bedrijf bestaat uit een groep van vakkundige medewerkers, uitgerust met een moderne vloot van montagewagens. Deze zijn allen uitgerust met eigen stroom, lucht, en hydraulic aan boord, samen met rol en vijzelmateriaal, hijsgereedschappen en overige gereedschappen.
De transportsector zorgt voor verplaatsing van uw objecten. En natuurlijk zorgen wij er ook voor dat ons eigen equipment naar u toe komt. Onder dat equipment bevindt zich o.a. onze vloot van heftrucks, 4 punt hijsportalen, hydraulisch, spindeljacks systemen, slee en vijzelmateriaal.
Door een goed opgeleid vakkundig team verrichten wij onze werkzaamheden op basis van zowel regie, turn key, als aangenomen werk.