Verhuisbedrijf Büch
in Amsterdam
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVerhuisbedrijf Büch
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
 

privacy


Verhuisbedrijf Büch
Tijnmuiden 26
1046AL Amsterdam

tel: 020-6963777

Extra informatie

Welkom bij Verhuisbedrijf Büch
Verhuisbedrijf Büch is al ruim een eeuw specialist in verhuizingen van a tot z. Of het nu gaat om een verhuizing van enkele meubelen of een complete inboedelverhuizing, Buch verhuizingen heeft altijd een passende oplossing. Ook voor complete bedrijfsverhuizingen bent u bij ons aan het goede adres.
Verhuizen in Amsterdam Nationale / Internationale Verhuizingen
Verhuisofferte Project Verhuizingen
Verhuislift Verhuur Kunst transport
Piano Verhuizen Inboedel opslag

Verhuisbedrijf Büch is een bedrijf dat reeds ruim 100 jaar ‘jong’ is. Momenteel is de 4e generatie van de Büch familie met de bedrijfsvoering bezig.
Verhuisbedrijf Büch beschikt over wagens die allen uitgerust zijn met luchtvering, laadkleppen en voldoende verpakkingsmateriaal. Tevens beschikken wij over verhuisliften die tot een hoogte van 26 meter reiken, zodat U van een snelle en veilig uitgevoerde verhuizing verzekerd kunt zijn.

Verhuisbedrijf Büch heeft de beschikking over 1100 m² opslagruimte waar uw goederen in speciale stofvrije, afsluitbare containers voor korte of langere tijd opgeslagen kunnen worden.
Van oudsher zijn wij specialisten in het vervoer van piano's en vleugels.

Grote meubelstukken worden, indien nodig, deskundig gedemonteerd en op de nieuwe bestemming weer in elkaar gezet. Büch verhuizers neemt desgewenst de totale ontruiming van uw huis ter hand inclusief het afvoeren van vloerbedekking en het vakkundig schoonmaken van het pand.
Of u nu verhuist van stad naar stad, dorp, buitenland, continent of binnenshuis, bij Büch Verhuizingen heeft men daar de juiste oplossing voor!

Na persoonlijk overleg bij u thuis, maken wij van Büch Verhuizingen graag een passende offerte

Specialiteit
  • Verhuizen in Amsterdam
  • Verhuisofferte
  • Verhuislift Verhuur
  • Piano Verhuizen
  • Nationale / Internationale
  • Project Verhuizingen
  • Inboedel
  • Opslag