Vrachttaxi
in Amsterdam
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Amsterdam


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VVrachttaxi
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Vrachttaxi
Papaverweg 18/B
1032KJ Amsterdam

tel: 020-7072087

Extra informatie

Vracht-Taxi van Hier naar Daar verhuizingen - van Hier naar Daar is begonnen met kleine verhuizingen voor studenten in en rond Amsterdam en het transporteren van internetaankopen op de tweedehands sites. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een verhuisbedrijf dat transporten en verhuizingen doet binnen heel Nederland en Europa, en toch blijven we ook de gemakkelijkste en goedkoopste manier om iets binnen uw regio te verplaatsen.
Wij begonnen met een boedelbak, voor studentenverhuizingen, maar rijden nu rond met bussen, vrachtwagens en verhuisliften. Voor iedere wens en situatie in Amsterdam, zijn wij nu perfect en professioneel uitgerust.
U kunt bij ons alles apart inhuren, zodat u alleen dat gebruikt wat u nodig heeft. Wilt u een bus met alleen de chauffeur (kan alleen met de bus van 10m3), of wilt u dat er twee mannen meekomen om te helpen met in- en uitladen? En wilt u de spullen van of naar de 2e verdieping of hoger, dan brengen we alles naar beneden en omhoog d.m.v. takel met touw en blok of met één van onze verhuisliften.

Bij ons kunt u bepalen hoe u het vervoerd wilt hebben, en hoe goedkoop natuurlijk!