Het Verhuiz- & Tranzportteam
in Den Haag
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VHet Verhuiz- & Tranzportteam
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Het Verhuiz- & Tranzportteam
Riddersdreef 105
2542XS Den Haag

tel: 070-7070341

Extra informatie

Gediplomeerde verhuizers.
Tijdens de periode van uw verhuizing is het een drukke tijd voor u waarin er veel geregeld moet worden,
Het Verhuisbedrijf Het Verhuiz- & Tranzportteam te Den Haag neemt u een groot deel van uw zorgen uit handen, Wij werken met vakbekwame en professionele mensen. welke ook nog eens met passie voor het vak, en respect voor uw goederen uw verhuizing realiseren.

Onze mederwerkers zijn gediplomeerd, gemotiveerd en service gerichte verhuizers, en staan open voor uw vragen en wensen, en zijn betrokken met uw verhuizing.
Omdat iedere verhuizing uniek is, bieden wij u dan ook een prijsopgave die speciaal aan uw situatie is afgemeten.

Op uw verzoek komen wij bij u thuis de situatie opnemen zoals het soort inboedel de grote van de verhuizing. de locatie van uw huis en de plek om te laden. De afstand tussen uw oude adres en het nieuw adres. De grote van de verhuiswagen en indien het nodig is, een verhuislift. en de benodigde medewerkers tijdens de verhuizing.
Wij kunnen u een verhuizing op maat aanbieden, zoals verhuizen van de gehele inboedel, in- en uitpakken van de dozen , De- en montage van uw meubilair. Verhuizen van alleen de grote stukken, en opslag van uw inboedel.

Wij werken met moderne matrieelen om uw kostbare en dierbare goederen veilig te verhuizen, Zoals nette schone verhuisdekens, kledingboxen, noppenfoly, hondjes, inpakpapier voor uw kwestbare servies.

Transporten binnen Nederland

Wij zijn werkzaam in Den Haag, Nieuw Vennep, Leiden, Leiderdorp, Zoeterwoude, alphen aan de rijn, Hoofddorp, Lisse, Hillegom, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Wateringen, Monster, Westland, Den Haag, Scheveningen, wassenaar, Rijssenhout, Noordwijk, Katwijk, Voorhout, Enz enz.