Mondial vd Velde verhuizers
in Den Haag
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Den Haag


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VMondial vd Velde verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Mondial vd Velde verhuizers
Zinkwerf 27
2544EC Den Haag

tel: 070-3663134

Extra informatie

Sinds de oprichting in 1921 is Mondial vd Velde verhuizers in Den Haag een vertrouwd adres voor nationale en internationale verhuizingen in Den Haag. Voor particulieren en bedrijven. Maar ook transporten van kwetsbare goederen, zoals computers en instrumenten, zijn bij ons in goede handen. Van tevoren spreken we de verhuizing helemaal met u door zodat uw wensen en onze mogelijkheden helder op elkaar zijn afgestemd. Onze gediplomeerde verhuizers pakken, wanneer u wenst, uw inboedel snel en vakkundig in en brengen alles vlot naar de nieuwe bestemming.
Ook voor het voor korte of langere periode opslaan van uw goederen bent u bij Van der Velde Verhuizingen in Den Haag aan het juiste adres.

Specialiteit
  • Nationale verhuizingen
  • Internationale verhuizingen
  • Goederenopslag
  • Particuliere verhuizingen
  • Zakelijke verhuizingen
  • Archiefopslag