Brabantse Verhuiscentrale verhuizers
in Eindhoven
Verhuizers
<<=Terug naar verhuizers in Eindhoven


bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van verhuizers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de verhuizers. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen verhuisbedrijven
VBrabantse Verhuiscentrale verhuizers
Huidig adres
Postcode *
Huisnr.
Straat
Plaatsnaam
Nieuw adres
Straat *
Huisnr.
Postcode
Plaatsnaam *
Opties
Omschrijving wensen
Verwachte datum *
 

privacy


Brabantse Verhuiscentrale verhuizers
Broekakkerseweg 22
5641PC Eindhoven

tel: 040-2483250

Extra informatie

Door al deze vakkennis en ervaring weten we hoe belangrijk betrokkenheid, betrouwbaarheid,zorgvuldigheid en efficiency zijn tijdens het gehele verhuisproces.
Verhuizen is door mensen, voor mensen
Een verandering van uw woon – of werkomgeving roept immers spanningen op. Het gevoel van vertrouwen, zekerheid en rust vindt u als u samenwerkt met BVC. Zorgvuldigheid en efficiency zijn de belangrijkste kernpunten. Niet alleen tijdens het in- en uitpakken of het vervoeren van uw inboedel of inventaris, maar ook in het voorbereiden van de verhuizing, de nazorg en de zorgvuldigheid in het nakomen van gemaakte afspraken. Verhuizen is maatwerk. Door een goede voorbereiding verhuizen we dagelijks met een minimaal verlies van het bedrijfsproces of huishouden en maken wij uw verhuizing zorgeloos.

Particuliere verhuizingen
Een verhuizing op zich is al spannend. Het vertrouwde thuisgevoel heeft plaatsgemaakt voor een nieuw avontuur.

Hebben we alles geregeld ? Klopt de hypotheek en wat worden de kleuren in ons nieuwe huis ? Er zijn zoveel facetten waar u zich op moet focussen dat de daadwerkelijke verhuizing misschien wel als een last wordt ervaren. Dan zou het toch fijn zijn als u daar geen omkijken meer naar heeft? Brabantse Verhuiscentrale verhuizers begrijpt dat maar al te goed en met één afspraak heeft u alles tot in de puntjes geregeld. Dat geeft u rust en ruimte. Klik hier voor een vrijblijvende offerte afspraak.
Voorbereiding

Elke verhuizing; groot, klein, nationaal of internationaal verdient een gedegen voorbereiding. Wat wij voor u kunnen betekenen wordt duidelijk gemaakt in een persoonlijk gesprek met onze verhuisadviseur. Tijdens dit gesprek zullen alle mogelijkheden, onmogelijkheden, wensen, eisen, opties en ervaringen de revue passeren, wat uiteindelijk leidt tot een transparant verhuisplan waarin alle gemaakte afspraken nog eens duidelijk op een rijtje worden gezet. Deze verhuisadviseur blijft ook tijdens uw verhuizing uw centrale aanspreekpunt. Dat is dus wel zo vertrouwd. Een ander belangrijk aspect zijn natuurlijk de kosten. Wij begrijpen dat u waarschijnlijk voorafgaand aan het verhuisplan eerst wil vergelijken. Dat is bij BVC geen enkel probleem. Zonder verdere verplichtingen kunt u bij BVC een offerte aanvragen. Klik hier voor een vrijblijvende offerte afspraak.
Verzekerd verhuizen

De verhuisdag is daar! Zal alles goed gaan? Het blijft natuurlijk een ongemakkelijk gevoel.
Al uw bezittingen in een vreemde wagen, overgeleverd aan onbekenden. Gelukkig is de verhuisadviseur van BVC er nog. Hij stelt u gerust.
Met BVC bet u verzekerd van:

•Vakmanschap en jarenlange ervaring
•Kwaliteit en flexibiliteit
•Innovatieve, milieuvriendelijke inpakmaterialen
•Een modern wagenpark
Zakelijke verhuizingen

Een bedrijfsverhuizing is wel even wat anders dan een privé-verhuizing. U heeft nu eenmaal niet dagen de tijd om op uw gemak alle dozen uit te pakken. De telefooncentrale moet gelijk werken en computerapparatuur moet direct aangesloten worden. In de zakelijke wereld is bereikbaarheid een groot goed en verlies van tijd een verlies aan omzet. Daar komt nog bij dat de verhuizing van hightech apparatuur speciale aandacht vraagt. Tevens is het vereist dat de bedrijfsarchieven volgens een duidelijk systeem naar de nieuwe werkplek wordt gebracht. Voor al uw interne en externe verhuizingen kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring en vakkennis van BVC op het gebied van bedrijfsverhuizingen.
Interne verhuizingen

Niet elke bedrijfsverhuizing is naar een nieuw pand. Reorganisaties en herstructureringen van bepaalde bedrijfsprocessen leiden vaak tot interne verhuizingen van diverse divisies en afdelingen binnen uw bedrijf.
Bij elke bedrijfsverhuizing, dus ook intern, is een gedetailleerd draaiboek van wezenlijk belang. Hierin wordt alles opgenomen dat van de verhuizing een soepele en snelle operatie zal maken. Tot op het laatste moment kunnen veranderingen worden aangebracht, doordat BVC hiervoor een speciaal geautomatiseerd systeem heeft ontwikkeld. Het is deze flexibiliteit in combinatie met de vakkennis van BVC, dat zorgt dat uw verlies aan productiviteit tot een minimum beperkt blijft.
Handy man

Servers, computers, beamers, fabrieksmachines… naast uw werknemers is het de hightech apparatuur die uw bedrijf draaiende houdt en dus van cruciaal belang. Het transport van uw kapitale productiefactor vraagt dan ook om een speciale behandeling. Met de inzet van hypermodern takelmateriaal en luchtgeveerde verhuiswagens met hydraulische laad- en losplateaus garandeert BVC u die speciale behandeling.
Tevens kan onze handy man zorg dragen voor het installeren van deze apparatuur. Uiteraard is de handyman ook inzetbaar voor het exact op maat afstellen van bureau’s en stoelen, het ophangen van verlichting en schilderijen etc.
Internationale verhuizingen

De verhuisservice van BVC beperkt zich niet tot Nederland. Ook voor internationale verhuizingen kunt u vertrouwen op de kwaliteit en flexibiliteit van een gedegen verhuizer die beseft dat m uw kostbare bezit gaat. Eventuele invoerrechten, uitvoerrechten, verzekeringen, douaneformaliteiten….uw hoofd staat wel ergens anders naar. Maak u niet druk, dat doen wij wel voor u.
Over land, over zee en door de lucht

Elke internationale verhuizing vraagt om een specifiek verhuisplan. Gaat uw inboedel over land? Dan verpakt BVC de inboedek wagenbestendig. De zee over of door de lucht? Ook hiervoor heeft BVC specifieke verpakkingstechnieken. Wat de concrete verschillen zijn vertelt uw verhuisadviseur u graag tijdens een uitgebreid, strategisch overleg. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Met ons wereldwijde netwerk van rederijen, expediteurs en containerservices zorgt BVC ervoor dfat alles precies volgens afspraak verloopt.

Specialiteit

Voor een kortere of langere tijd uw inboedel opslaan?
Brabantse Verhuiscentrale voor uw:
  • Inboedelopslag;
  • Meubelopslag;
  • Archief/Voorraadbeheer;
  • Doe-Het-Zelf opslag.